Home  /  Zápasy  /  Tackle Muži  /  ČLAF 2015  /  Divize I  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

Trnava Bulldogs
6 : 26
Příbram Bobcats Příbram Bobcats
Q1 Q2 Q3 Q4
BUL 0 0 0 6
BOB 0 7 7 12
Statistiky

Datum: 8.5.2015 v 15:00
Počasí: Oblačno, 21°C
Počet diváků: 220
Rozhodčí: Michal Rosíval (R), Jan Klimeš (U), Stanley Hameder (HL), Radim Kroulík (LJ), Richard Gazdík (BJ), Jaroslav Rybář (SJ), Peter Martinček (FJ)
 

Scoring summary
2.čtvrtina
Příbram Bobcats TD - 0:7 - Columbus Givens, 13y run (Vojtěch Podhradský kick); 4:42
3.čtvrtina
Příbram Bobcats TD - 0:14 - Martin Hamza, 14y pass od Columbus Givens (Vojtěch Podhradský kick); 1:19
4.čtvrtina
Příbram Bobcats TD - 0:20 - Daniel Vitiš, 44y run (kick neúspěšný); 11:11
Příbram Bobcats TD - 0:26 - David Potrebuješ, 70y interception return (kick neúspěšný); 8:23
Trnava Bulldogs TD - 6:26 - Adam Kuruc, 2y run (kick neúspěšný); 1:15
Komentář k zápasu

Další sváteční pátek na trnavském Energu, jen v opačném gardu, domácí tentokrát tahali na kratší konec.
Hra byla ale chtě nechtě ovlivněná velkou marodkou Bulldogs, kteří se nyní nenachází v nejlepší kondici. Chyběla hned dvojice receiverů Moore a Klokner, takže měl Bútora hodně omezené možnosti cílit přihrávky vzduchem. V první čtvrtině se navíc zranil Lőrincz a trnavský tým musel intenzivně lovit yardy po zemi, kde ale Bulldogs měli taky jen náhradníka Kuruce, který zaskakoval za v zápase slovenské ligy zraněného Klementoviče.
V kádru Bobcats sice chyběl Kučera s Datlem, ale to na potenci útoku vliv nemělo. O první bodový příspěvěk se postaral až v druhé čtvrtině Columbus Givens, který si po vlastní ose našel cestičku do endzone a se ziskem 13y otevřel skóre zápasu. Podhradský potvrdil a první polovina skončila 0:7 pro hostující tým.
V další části dominovali opět příbramští, když se vzduchem prosadil WR Hamza zachyceným passem od Givense. Když se kopačka Podhradského opět nemýlila, stav se v třetí čtvrtině zastavil na stavu 0:14.
Závěrečná část tak byla na body nejbohatší podívanou. Nejdříve při motionu ukrájel nadprůměrných 44y WR Daniel Vitiš a Bulldogs přepl semafor na výstražnou oranžovou. Kop z kopačky Slámy úspěch neslavil. Jasnou červenou stopkou se prezentoval Safety Bobcats s číslem 28 David Potrebuješ, který zachycené interception Bútory vrátil do endzone 70y returnem a jasně pohřbil naděje Trnavy na korekci – 0:26. PAT se pro špatný snap nepovedlo.
V závěru alespoň nulu domácích odebral celý zápas vytěžovaný a asi nejlepším výkonem se prezentující trnavský RB Kuruc, který jen korigoval stav na 6:26. Potvrzení opět neúšpěšné, ze stejných důvodů jako v případě Bobcats. Slušnou práci v obraně předvedl příbramský Murgaš, který se prezentoval nadprůměrným výkonem.

Fotografie ze zápasu