Home  /  Zápasy  /  Muži  /  ČLAF 2015  /  Divize I  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

Prague Black Panthers
0 : 51
Příbram Bobcats Příbram Bobcats
Q1 Q2 Q3 Q4
PBP 0 0 0 0
BOB 14 21 9 7
Statistiky

Datum: 31.5.2015 v 16:00
Počasí: Polojasno, 22°C
Počet diváků: 140
Rozhodčí: Michal Rosíval (R), Ján Polák (U), Radim Kroulík (HL), Jaroslav Rybář (LJ), Richard Gazdík (BJ), Filip Malý (SJ), Radek Janhuba (FJ)
 

Scoring summary
1.čtvrtina
Příbram Bobcats TD - 0:7 - Melvin Davis, 13y run (Jakub Sláma kick); 9:17
Příbram Bobcats TD - 0:14 - Martin Hamza, 8y pass od Columbus Givens (Jakub Sláma kick); 3:58
2.čtvrtina
Příbram Bobcats TD - 0:21 - Daniel Vitiš, 11y pass od Columbus Givens (Jakub Sláma kick); 10:07
Příbram Bobcats TD - 0:28 - Columbus Givens, 40y run (Jakub Sláma kick); 3:55
Příbram Bobcats TD - 0:35 - Martin Hamza, 5y pass od Columbus Givens (Jakub Sláma kick); 0:03
3.čtvrtina
Příbram Bobcats TD - 0:41 - Daniel Vitiš, 12y pass od Columbus Givens (kick neúspěšný); 6:47
Příbram Bobcats FG - 0:44 - Jakub Sláma, 19y; 0:00
4.čtvrtina
Příbram Bobcats TD - 0:51 - Jiří Kohut, 8y pass od Columbus Givens (Jakub Sláma kick); 3:21
Komentář k zápasu

Zklamání z výkonu Black Panthers. To panovalo na hřišti v Hostivaři, kam se zápas Černých panterů přesunul kvůli nedostupnosti domácího areálu na Slavii. Black Panthers nechali odpočívat řadu svých opor a vše se ještě zhoršilo v prvním drivu úřadujícího mistra. Quarterback Jiří Chvalina inkasoval tvrdý hit, odmotal se ze hřiště a na jeho místo nastoupil Peter Banik, čili čtvrtý QB v hiearchii týmu, který se sice na hřiště podíval už v předchozích zápasech, výkony ale ohromující nebyly.
Na druhé straně stál silný výběr Bobcats. Příbramští byli po prohře s Lions v úvodu sezony shazováni a moc se jim nevěřilo. Jenže tým Sebastiana Fanderta druhý letošní zápas v Hostivaři zvládl ve velkém stylu. A to přesto, že mu chybělo také několik klíčových hráčů. Martin Hamza tak musel nastoupit i v obraně a týmy alespoň mohl pomoci Melvin Davis, který dva týdny netrénoval po nekorektním zákroku Luboše Bachury z Lions.
V zápase samotném se projevila velká zkušenost hráčů Bobcats. Výborně zahrál Columbus Givens, jeho tancování za ofenzivní lajnou přineslo ovoce, krásně vynikla lehkost jeho odhodu. Sám quarterback Bobcats připravil také nejdelší touchdown zápasu. Ve druhé čtvrtině doběhl pro 40yardový zápis do scoring summary. Dobře kopal Jakub Sláma, potvrdil 6 ze 7 touchdownů a přidal jeden fieldgoal. O něco hůř kopal Marek Hruboň, který si zkusil i puntování. V puntingu se po prvním nepovedeném pokusu chytil a další odkopy byly slušné. Neproměnil ale fieldgoal, který byl jednou z mála šancí Black Panthers na odmazání nuly ze scoreboardu.
Hra se otáčela převážně kvůli touchdownům Bobcats, Příbramští jinak odkopávali jen dvakrát, jednou tak šikovně, že Stanislav Jantoš si po zamávání o fair catch odkop nezachytil, odrazil se mu od výstroje a nejrychleji u něj byli znovu Bobcats. Obrana Příbrami také zaznamenala dva interceptiony proti Baníkovi, který pokračoval ve své smolné bilanci při hře vzduchem. Dobře za Black Panthers zahrál running back Jan Sýkora, který se vrátil po zranění.

Fotografie ze zápasu