Home  /  Zápasy  /  Muži  /  Soutěž mužů 2016  /  3.Liga 2016  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

Karlovy Vary Warriors
20 : 0
Trutnov Rangers Trutnov Rangers
Q1 Q2 Q3 Q4
WAR 0 0 14 6
RNG 0 0 0 0

Datum: 8.5.2016 v 15:00
Počasí: Jasno, 18°C
Počet diváků: 180
Rozhodčí: Jan Hubálek (R), Ciaran Kelly (U), Oldřich Kumhera (HL), Zdeněk Žlůva (LJ)
 

Scoring summary
3.čtvrtina
Karlovy Vary Warriors TD - 7:0 - Milan Koubek, 88y interception return (Jakub Choura kick); 4:57
Karlovy Vary Warriors TD - 14:0 - Jakub Mařík, 53y fumble return (Jakub Choura kick); 1:27
4.čtvrtina
Karlovy Vary Warriors TD - 20:0 - Adam Poustka, 9y run; 0:00
Komentář k zápasu

V Karlových Varech se na Den vítězství utkaly dva týmy 3. ligy, které zatím čekaly na svou první výhru nejen v sezóně, ale i v jedenáctkovém fotbale celkově. Warriors přivítali trutnovské Rangery a hned ještě před začátkem duelu bylo jasné, že pro hosty bude zápas velmi složitý - na západě Čech pražilo slunce a celek z Podkrkonoší přijel pouze v 17 hráčích.

Dle konečného výsledku i zmíněné početní výhody (domácí mohli stavět na 33 hráčích!) se může zdát, že šlo o jednoznačný zápas. Jenže Rangers hráli odhodlaně a v první půli i lépe než domácí. Válečníky trápí hlavně útočná hra, která měla problémy se ziskem prvních downů. Quarterbackovi Lukáši Gerstnerovi se nedařilo ani v situacích, kdy mu jeho lajna dala v kapse i deset vteřin.

Jenže ztráty balonů v podobě interceptions a fumblů netrápily jen domácí. Byly to nakonec právě tyto situace, kterými Warriors získali vedení 14:0. První touchdown padl poté, co akci Trutnova v redzóně přerušil Milan Koubek a svým parádním 88yardovým interception returnem doběhl pro svůj první Touchdown v kariéře. Zároveň šlo o první touchdown Západočechů v jedenáctkovém fotbale a o první body sezóny.

Druhý touchdown přišel po fumble returnu Jakuba Maříka, ten měřil 53 yardů. Na dvacetibodový zaokrouhlil náskok Warriors running back Adam Poustka, a to přesně s vypršením časomíry.

Rangers se ale prezentovali výborným výkonem na to, v kolika lidech do Karlových Varů přijeli. V první půli měli i šanci na skórování, přibližně 30yardový fieldgoal ale nezužitkovali. Warriors slaví první výhru sezóny a přesun do jedenáctkového fotbalu začíná v lázeňském městě nést své ovoce.

Auto článku: Vladimír Koča

Fotografie ze zápasu