Home  /  Zprávy  /  Black Hawks zvednou hozenou rukavici...

Black Hawks zvednou hozenou rukavici...

(so) 21. srpen 2010, Michal Rosíval
Ač od letošního finále ČLAF uběhlo jen pár týdnů, pražský team amerického fotbalu Black Hawks již zahájil přípravu sportovního programu na sezónu 2011. Jednoznačnou prioritou teamu bude snaha etablovat se v české špičce a team dále rozvíjet účastí v evropské soutěži, EFAF Cupu.
 
Head coach teamu, Daniel Leško k tomu řekl: Naší snahou bude jednoznačně sbírání zkušeností v evropských soutěžích v roce 2011 a boj o play off v sezóně následující. Zahájili jsme jednání s několika americkými hráči, kteří by team mohli v příštích sezónách posílit. Rovněž na trenérských pozicích očekáváme výrazné posílení zvučnými jmény s evropskými zkušenostmi. Některá jména budou v „českém rybníce“ jistě překvapením.
 
Pavel Poříz, prezident teamu k tomu dodává: Chceme se stát atraktivní destinací pro mladé hráče, kteří mají zájem porovnat své schopnosti s evropskou špičkou a to především dobrým teamovým zázemím a kvalitním trenérským složením. Nemáme žádné malé cíle a i to je jedním z faktorů, který je pro jednání s potenciálními partnery-sponzory atraktivní.
Zdá se tedy, že team tak již druhý rok po svém založení nastoupí strmou cestu směrem do Evropy. Průběh letošní sezóny a její završení se tak stal velkým hnacím motorem pro další práci na všech úrovních teamu. BLACK HAWK is not down...
 
(Text dodal klub Prague Black Hawks)