Home  /  Zprávy  /  Base Beaten!

Base Beaten!

(ne) 19. prosinec 2010, Michal Rosíval
Petr Průšek byl jediným kdo překonal hranice tisíce plusových bodů a kromě věcné ceny může očekávat i finanční prémii ve stejné výši. Průšek trefil do černého osmkrát z osmi a zaslouženě se pasoval na nejlepšího českého fotbalového tipéra. Na bedně ještě skončili Libor Navrátil a Jakub Kelly, kteří si také mohou u ČAAF vyzvednout ceny.
Suverénním smolařem je pak Kelly, kterého od 1030 bodů dělila poslední vteřina turnaje. Kdyby Wajtr nezpracoval pass ve finále na 13:21, tak v penězích skončil i on. Ještě dobře za polovinou odehraných zápasů měl výborně našlápnuto i Filip Znamenáček, ale závěr turnaje k němu byl neúprosně drtivý.
Celkem skončili tipéři 3110 bodů v plusu a v černých číslech skončilo 15 lidí, 17 zapsalo mínusový výsledek. Všechno se točilo kolem remízy. Nebýt jí, tak tipéři zaznamenali v součtu ztrátu 7031 bodů, v plusu by bylo jen 9 lidí a Průšek by jako vítěz skončil s 986 body.
Čím to, že tipéři tedy zabodovali? Důvodů bylo více...
1.samozřejmě velkorysé kurzy 2.0-2.0, které najdete jenom zde. Sázet za obvyklých podmínek v Česku, tak místo celkového plusu 3 tisíce bude mínus 4... Ale u nás hrajeme férově a není důvod to měnit:-)
2.již zmíněná remíza, která byla zcela zásadní. Kdyby Stallions svůj touchdown na 13:13 nepotvrzovali ze záhadného důvodu passem, ve kterých měli zcela katastrofální úspěšnost, ale runem, které jim jakžtakž šly, výsledek by mohl být jiný. Ostatně jiný výsledek by měl i turnaj, protože tímto nepochopitelným krokem se Pardubice diskvalifikovaly z postupu do čtvrtfinále...
3.několik událostí bylo "dublovaných" a to včetně oné remízy, která se skrytě objevila i v události o "zamotaných" skupinách, ačkoliv ta byla myšlená především ve smyslu "porazí se tři týmy současně". Zadání ale mluví jasně...
4.kurzy se neměnily ani při objevených chybách. Naopak na ně bylo velmi velkoryse upozorněno. Opět můžete srovnat s "radami" na jiných serverech:-)
5.ačkoliv bylo původně zamýšleno minimum desíti tipů, podmínky se nakonec nastavily jen na osm
 
Tak či onak, snad soutěž byla pro účastníky částečnou zábavou a zpestřením, pro organizátora to bylo zajímavé rozhodně a velmi:-) Příští rok se bude konat odveta, ale podmínky už asi nebudou tak velkoryse nastaveny (ne co se cen týče, ale k úpravám dojde spíše v těch "důvodech").
A pokud to podmínky webu dovolí, tak by tipovací soutěž na podobném principu mohla provázet i jednotlivé zápasy ČLAF 2011
 
Výsledky soutěže