Home  /  Zprávy  /  Šesté místo v Hráči roku: Ladislav Jenšík - SOUTĚŽ

Šesté místo v Hráči roku: Ladislav Jenšík - SOUTĚŽ

(st) 27. listopad 2013, Michal Rosíval

Z původní desítky už odpadlo pět hráčů a zbývá nejlepší pětka. Velmi vyrovnaná první pětka, vždyť mezi prvním a pátým je jenom 17 bodů, třeba vloni prvního a pátého dělilo 72bodová propast.

Do Top 5 se nevešel Ladislav Jenšík, DB finalisty Dresden Monarchs. Finálová účast v německé lize nebo výkony v reprezentaci tedy hlasující v jeho případě oslovili méně, než jeho kolegy ze zlatého dresu Josefa Fuksu, který ve výběru zůstává. Kromě něj zůstavají dva linebackeři (Daniel Krejbich a Tomáš Svoboda) a dva receiveři (Jan Dundáček a Jan Štiegler) Black Panthers.

Soutěž!
Určete správné pořadí zbývající pětice nominovaných a vyhrajte hrací míč Halového mistrovství 2013 (Wilson F1100, v sobotu v 9:30 nový, v 21:30 mírně ohraný). Tipy lze posílat na email info@caaf.cz (s uvedení předmětu HM-Soutěž) nebo přidáním komentáře k příslušnému postu na facebooku.
Tipy posílejte v pořadí od prvního k pátému.
Podmínky: Cenu lze odebrat výhradně po skončení HM. Pokud správné pořadí tipne více lidí, bude jejich nárok na výhru určen rychlostí poslání tipu. Tipovat lze jen do zítřejších (čtvrtek) 18:00, kdy bude vyhlášen hráč na pátém místě.
Vyloučení: Z účasti na soutěži jsou vyloučeni hlasující v anketě a nominovaní hráči.

Pořadí Hráče amerického fotbalu roku 2013
  1. místo: V sobotu
  2. místo: V sobotu
  3. místo: V sobotu
  4. místo: V pátek
  5. místo: Ve čtvrtek
  6. místo: Ladislav Jenšík (33 bodů, 3× první místo)
  7. místo: Lukáš Růžek (32 bodů, 1× první místo)
  8. místo: Marek Hruboň (30 bodů, 4× první místo)
  9. místo: Michal Fojtík (21 bodů, 1× první místo)
10. místo: Michal Kielor (20 bodů, 0× první místo)