Home  /  Zprávy  /  Trápení Bulldogs pokračuje

Trápení Bulldogs pokračuje

(po) 10. duben 2017, Radim Kroulík

Zápas s jasným favoritem měl průběh přesně podle předzápasových prognóz. Zraněními zdecimovaní Bulldogs od začátku nedokázali udržet krok. Do útoku se jako první dostala Trnava vedená Bútorou. Po nepopulárním tři a ven přišla první hrubka domácího týmu. Kutálejícího míče po puntu se trnavský hráč jen lehce dotkl a celý tým odcházel pryč. Situace využil pohotový Štiegler, který vzal volný míč a posunul ho až na 35 yardů od endzóny.

Black Panthers stačily 4 akce, aby Dundáček našel v endzóně Wajtra. V podobném duchu se vedl celý zápas. Trnavský útok se na hřišti moc nehořál a Black Panthers využili každou příležitost ke skórování. Do první čtvrtiny stihli skórovat Klemš, Plaček a Štiegler. Početně oslabené Trnavě tak šlo především o to, dohrát zápas bez zranění.

To se jim bohužel nepodařilo. Prokletí Bulldogs si vybralo další vysokou daň. Po touchdownu Viñala z kickoff returnu se v první útočné akci Bulldogs zranil quarterback Boris Bútora. Ofenzivní lajna nezvládla velký tlak od defenzvní lajny soupeře a levý tackle spadl Bútorovi ze strany na koleno. Zatím není jisté, jak dlouho bude Bútora mimo hru.

Na quarterbacka Bulldogs se dostal Marek Daniš. I on se musel vypořádat s velkým tlakem obrany Black Panthers. Hned v prvním drivu zachytil Danišův pass Augusta, který si doběhl až pro touchdown. Největší zmar trnavského útoku doložilo safety ve čtvrté čtvrtině. V první akci čtvrté čtvrtiny se Daniš dostal pod tlak a zahodil míč zpět tak, že prolétla vlastní endzónou.

Pro Black Panthers to byl dobrý zápas pro nacvičení special týmů. Pražský tým skóroval z kickoff returnu i punt returnu. Pro soupeře poučení, že kopat na Viñala je pouze na vlastní nebezpečí. Větší test čeká na suverénní PBP tuto sobotu, kdy doma přivítají Stallions. Zápas týmů s bilancí 2-0 by měl nabídnout atraktivní podívanou. Trnavu čeká Ostrava, která je povzbuzena skvělým výsledkem z Příbrami.

Detail zápasu

Trnava Bulldogs
0 : 65
Prague Black Panthers Prague Black Panthers
Q1 Q2 Q3 Q4
BUL 0 0 0 0
PBP 28 14 21 2
Statistiky

Datum: 8.4.2017 v 14:00
Počasí: Oblačno, 11°C
Počet diváků: 119
Rozhodčí: Jan Klimeš (R), Stanley Hameder (U), Radim Kroulík (HL), Jaroslav Rybář (LJ), Václav Kriesman (BJ), Peter Martinček (SJ), Michal Rosíval (FJ)
 

Scoring summary
1.čtvrtina
Prague Black Panthers TD - 0:7 - Jan Wajtr, 13y pass od Jan Dundáček (Marek Hruboň kick); 8:27
Prague Black Panthers TD - 0:14 - Pavel Klemš, 9y run (Marek Hruboň kick); 4:39
Prague Black Panthers TD - 0:21 - Petr Plaček, 13y run (Marek Hruboň kick); 3:05
Prague Black Panthers TD - 0:28 - Jan Štiegler, 7y pass od Jan Dundáček (Marek Hruboň kick); 0:00
2.čtvrtina
Prague Black Panthers TD - 0:35 - Stanislav Kolařík, 13y pass od Jan Dundáček (Marek Hruboň kick); 6:28
Prague Black Panthers TD - 0:42 - Pavel Mráz, 1y run (Marek Hruboň kick); 3:42
3.čtvrtina
Prague Black Panthers TD - 0:49 - Matthew Vinal, 84y kick-off return (Marek Hruboň kick); 11:43
Prague Black Panthers TD - 0:56 - Karel Augusta, 23y interception return (Marek Hruboň kick); 7:05
Prague Black Panthers TD - 0:63 - Matthew Vinal, 56y punt return (Marek Hruboň kick); 0:00
4.čtvrtina
Prague Black Panthers SAF - 0:65; 11:20