Home  /  Zprávy  /  Superpohár o mistra ČR v americkém fotbale v roce 2005

Superpohár o mistra ČR v americkém fotbale v roce 2005

(po) 11. červenec 2005, Filip Hobza
Do letošního Superpoháru se kvalifikovaly týmy Prague Lions, Prague Panthers, Bratislava Monarchs, Havířov Devils, Bobcats a Brno Alligators, přičemž oba pražské týmy vzhledem k jejich výsledkům v ČLAF A jsou nasazeny přímo do semifinále.

Ve čtvrtfinálových utkáních proti sobě nastoupí Havířov Devils a Brno Alligators (v neděli 17.7. od 14.00 na ragbyovém hřišti Slavie Havířov, v ulici Astronautů v Havířově) a dále Bratislava Monarchs a Bobcats (v sobotu 16.7. od 14.00 na fotbalovém stadiónu, v Nobelově ulici v Bratislavě). Obě tato utkání jsou zároveň baráží pro zařazení do ČLAF A a B (vítězové se automaticky nominují do elitní soutěže pro příští rok).

Vítězové čtvrtfinále nastoupí v semifinále proti nasazeným týmům ? Prague Lions jako vítěz ČLAF A bude hostit tým s menším počtem bodů získaných v utkáních v letošního ročníku ČLAF a Prague Panthers na svém hřišti přivítají lepší tým z postupujících čtvrtfinalistů (tedy s větším počtem bodů získaných v ČLAF A, resp. B).

O mistrovi ČR v americkém fotbale pro rok 2005 se rozhodne ve finále Superpoháru, ve kterém se střetnou vítězové semifinálových bojů. Finále se bude hrát v sobotu 30.7. na atletickém stadiónu ASK Slávia Praha, Vladivostocká ul., Praha 10. Pořadatelem (vítězem výběrového řízení) je po velmi úspěšném zvládnutí finále v loňském roce agentura NEDOMYSLENO s.r.o., která opět připravuje zajímavý doprovodný program.

Pozn.: Všechna utkání Superpoháru se hrají na jedno vítězné utkání, v případě nerozhodného stavu po odehrání řádné hrací doby se prodlužuje podle pravidel NCAA až do rozhodnutí.