Home  /  Zprávy  /  Analýza vývoje ČJLAF 2005

Analýza vývoje ČJLAF 2005

(út) 4. říjen 2005, Filip Hobza
Před posledním kolem základní části letošního ročníku České juniorské ligy amerického fotbalu je jisté, že do play-off postoupí týmy Monarchs, Bobcats a Lions. O 4. postupové místo svedou přímý souboj týmy Alligators a Stallions (9.10. v neděli od 14.00 na atletickém stadiónu VUT, Technická 2, Brno) ? oba týmy zatím nezískaly ani jeden bod, vítěz skončí na 4. místě a v semifinále play-off nastoupí proti vítězi základní části ČJLAF.

Týmu Monarchs stačí k prvnímu místu (a tím k právu hrát semifinále doma proti vítězi zmiňovaného utkání Alligators vs. Stallions) jakékoliv vítězství  v jejich posledním utkání nad Bobcats (8.10. v sobotu od 14.00 na fotbalovém stadiónu, Nobelova ul., Bratislava), případně i prohra maximálně o 5 bodů ? v takových případech na 2. místě skončí tým Lions, který v semifinále bude hostit tým Bobcats (3. tým po základní části).

Pokud ve svém posledním utkání Monarchs prohrají s Bobcats o 6 bodů, vítězem základní části bude tým Lions, na druhém místě skončí Monarchs, kteří budou v semifinále hostit třetí Bobcats.

Vítězství Bobcats nad Monarchs o 7 nebo 8 bodů odsune Monarchs na 3. místo a naopak posune Bobcats na 2. (což by mělo vliv pouze na místě konání semifinále).

Jestliže Bobcats porazí Monarchs o 9 a více bodů, stanou se tím vítězi základní části, na 2. místě skončí Lions a 3. příčka bude patřit Monarchs.

Pozn.: V analýze nejsou zohledněny případné kontumace.