Home  /  Zprávy  /  Flagové mistrovství 2012

Flagové mistrovství 2012

(st) 27. červen 2012, Michal Rosíval

Veškeré potřebné informace naleznete na této stránce. Více detailů pro přihlášené týmy obdržíte emailovou komunikací po vaší registraci.

Tým: Maximálně 10 hráčů na soupisce, 5 na hřišti. Muži i ženy.
Věková kategorie: 15 a více let. Od hráčů mladších 18 let bude vyžadován písemný souhlas zákonného zástupce.
Vybavení: žádné speciální vybavení nad rámec běžného sportovního oblečení a obuvi není vyžadováno, flagy dodá organizátor.

Forma: Dle vůle přihlášených. Základní varianty jsou dvě, první je podobný systém jako vloni, tzn. nejprve regionální (semifinálové) kolo a poté finále (případně pouze finále v případě malého zájmu). Druhou možností prodloužení semifinále na dva víkendy (každý tým by hrál na dvou různých kvalifikacích) a poté finále.
Termíny: všechny čtyři srpnové víkendy. Které konkrétně nyní nelze určit, bude to rovněž záležitostí dohody účastníků. Žádný tým by však nehrál více než tři víkendy, což je krajní případ.
Místa konání: pořadatelé budou vybrány organizátorem soutěže dle nabídek účastníků. Cestování účastníků bude bráno v potaz, nicméně „vzdálená skupina“ nebude důvodem pro navrácení startovného nebo soutěžní kauce.

Registrace: Kapitán přihlašuje svůj tým emailem a veškerá komunikace probíhá s kapitánem. Jednotliví hráči nemusí být členem ČAAF a nemusí vlastnit žádnou hráčskou licenci. Ani tým nemusí mít jakoukoliv vazbu na členské kluby ČAAF.
Poplatky: startovné v soutěži činí 1000 Kč a vratná soutěžní kauce rovněž 1000 Kč. Samotný akt přihlášení nevyžaduje zaplacení obou částek, po přihlášení se lze ještě ze soutěže odhlásit, pakliže týmu nebude vyhovovat zvolená forma soutěže. Při odhlášení po určitém, zatím blíže nespecifikovaném datu, však tým přijde o startovné i soutěžní kauci. V případně řádné účasti se soutěžní kauce týmu navrátí.
Termín přihlášení: Do 29. června. Pravděpodobná splatnost obou částek bude relativně brzy poté.
Způsob přihlášení: Emailem na adresu flag2011@caaf.cz. Do přihlášky uveďte město (region), odkud tým pochází a název týmu. Optimální názvy jsou „klasické fotbalové“, nicméně není to podmínkou. Vulgární nebo rádobyvtipné názvy však nebudou povoleny. Bude-li název týmu odkazovat na existující klub, je nutné to učinit se souhlasem tohoto klubu.

Pravidla flag fotbalu: odkaz. Pozn.: Jde o verzi připravenou pro mistrovství roku 2011. Je možné, že finální podoba pro rok 2012 dozná nepatrných změn.

Přihlášené týmy:
Bjorken Hammere (Březolupy)
Brno Cihlák (Brno)
Panthers 30+ (Praha)
Brno Alligators (Brno)
DMcrew (Praha)
Benchwarmers (Praha)
Riders (Pardubice)
Trutnov Rangers (Trutnov)
Gators Brno (Brno)
Fighting Hussites (Praha)
Ostrava Moles (Ostrava)
Výškovice Phantoms (Ostrava)
Ostrava Steelers (Ostrava)
South City Buccaneers (Praha)
Havířov Devils (Havířov)
Svinov Suns (Ostrava)