Home  /  Zprávy  /  Hellboys se s Patriots střetnou o udržení neporazitelnosti

Hellboys se s Patriots střetnou o udržení neporazitelnosti

(čt) 9. květen 2013, Michal Rosíval
ČLAF A, Příbram Fialka, neděle 12.5., 14:00

Příbram Bobcats

vs

Prague Lions B

Bobcats mají patrně největší šanci na vítězství v sezóně, zatím mají tři porážky, všechny se dsotaly až do mercy rule stadia.
JV team Lions si poprvé zahrál minulý týden a do vzpomínek Jana Kakose (QB Stallions) se zapsal hlavně Ondřej Šisl, který jej dokázal 4 interceptnout. Navzdory tomu Lions B prohráli. O víkendu hraje "áčko" Lions přátelák proti Dresden Monarchs, tzn. ani zde nehrozí, že by za rezervu nastoupily nějaké posily. Ostatně k tomu není ani důvod, Lions B o body nehrají.

 

ČLAF B, Plzeň Lokomotiva, sobota 11.5., 14:00

Pilsen Patriots

vs

Budweis Hellboys

Hit víkendu a vysoce pravděpodobně zápas o první místo ve skupině Západ. Ve hře je tedy hlavně nasazení do playoffs, postup by neměl uniknout ani jednoho z týmů.
Patriots zatím snadno porazili Hippos a Warriors, Hellboys hráli jen jednou a vyhráli u Hippos. Mimochodem, tyto týmy se spolu už jednou střetli, v roce 2009 vyhrála Plzeň 56:0. Od té doby se ale sobě úspěšně vyhýbají.

 

ČLAF B, Pardubice Slovan, sobota 11.5., 14:00

Pardubice Bucks

vs

Šumperk Dietos

Pro Bucks by při bilanci 2-0 výhra znamena asi zajištění postupu do playoffs. Dietos zatím odehráli jen zápas se Sígrs (prohráli 0:20), takže trochu složitější na odhadování šancí. Šumperk je zatím ve své skupině poslední a z bilance 0-2 by se do playoffs postupovalo jen obtížně.

 

ČLAF B, Nová Ves u Chotěboře, neděle 12.5., 14:00

Vysočina Gladiators

vs

Přerov Mammoths

Gladiators po prohře s Pitbulls spadli na poslední místo power rankingu a chtělo by to výhru. Ještě na podzim byla ve scrimmage s Mammoths Vysočina lepší, ale dnes už jsou Mamuti někde jinde.
Přerov proti Znojmu održel divácký průměr nad 600, neporazitelnost ale nikoliv. Stále jsou ale šance na postup obstojné, musí ale vyhrát na Vysočině.

 

ČLAF B, Praha Libuš, neděle 12.5., 15:30

Prague Hippos

vs

Ústí nad Labem Blades

Hippos i během rozehrané soutěže stahují zklamané a nevyužité hráče z jiných pražských týmů, Blades jsou pak s 44 hráči na soupisce největším sedmičkovým týmem vůbec.
Zápas je patrně přímým soubojem o třetí místo ve skupině Západ. Respektive do tohoto boje budou chtít jistě zasáhnout i Warriors, ale určitě z něj vypadne poražený z Libuše. Blades se v posledním zápase dočkali v Trutnově premiérové výhry, Hroši zatím na výhru čekají.