Home  /  Zprávy  /  Blades porazili Karlovy Vary

Blades porazili Karlovy Vary

(ne) 19. květen 2013, Michal Rosíval

Válečníci z Karlových Varů se vydali do Ústí, aby se domácím pokusili ztupit čepele a zaznamenat tak svoji první letošní výhru. Ústí však dokázalo, že výhra v Trutnově a bodově zajímavý zápas se Sígrs nebyla náhoda. Již druhou sezónu hrající Blades měli dostatek zkušeností na to, aby zvládli před vlastním publikem uštědřit Západočechům třetí porážku.
Zápas se přesto nevyvíjel tak jednoznačně, jak se mohlo na úvod zdát. Blades využili hned na začátku šanci a během skórovali. Warriors chtěli rychle odpovědět. Dvakrát za sebou získali první down a jejich běhová hra slavila úspěch. Bohužel pro hosty přišla při čtvrtém pokusu ztráta míče po fumblu a na hřiště se tak vrátil útok domácích. Do konce poločasu se ale skóre nezměnilo.
V podobném duchu začal i druhý poločas, několik kvalitních běhů a pak odkop. Obě obrany nechtěly dát nikomu nic zadarmo. Štěstí se nakonec přiklonilo na stranu Ústí v podobě dalšího touchdownu, který museli navíc pro nesportovní chování opakovat. Úspěšně se jim to však povedlo i na druhý pokus. Warriors byli nejblíže bodům ve čtvrté čtvrtině, jejich pokus skončil jeden yard od endzony. Nulu z jejich konta nakonec smazala obrana, která o akci později zaznamela safety.
Karlovy Vary se v tomto zápase rozhodně neztratily, ale na první výhru si budou muset ještě počkat. V Ústí se naopak slaví a s napětím se očekávají další zápasy.

Detail zápasu

Ústí nad Labem Blades
13 : 2
Karlovy Vary Warriors Karlovy Vary Warriors
Q1 Q2 Q3 Q4
Blades 6 0 7 0
Warriors 0 0 0 2

Datum: 18.5.2013 v 14:00
Počasí: Polojasno, 18°C
Počet diváků: 334
Rozhodčí: Radim Kroulík (R), Stanley Hameder (HL), Libor Coufal (LJ)
 

Scoring summary
1.čtvrtina
Ústí nad Labem Blades TD - 6:0 - Jakub Imr, 32y run (kick neúspěšný); 6:28
3.čtvrtina
Ústí nad Labem Blades TD - 13:0 - Matěj Sahula, 15y run (Josef Chochola kick); 4:09
4.čtvrtina
Karlovy Vary Warriors SAF - 13:2; 7:44