Home  /  Zprávy  /  Blades zůstali neporaženi, do playoffs se prokousali Pitbulls

Blades zůstali neporaženi, do playoffs se prokousali Pitbulls

(čt) 26. červen 2014, Michal Rosíval

ČLAF A
Black Panthers si výhrou nad Stallions (42:0) definitivně zajistili první místo v základní části a Dundáček byl podruhé za sebou u pěti touchdownů. Naopak Stallions podruhé za sebou neskórovali ani bod.
Na druhém místě skončí, mimo jiné i díky čtyřem turnoverům Lions, Bobcats vedení seňorem Costa Ricou Dohertym, o čemž rozhodla výhra v Praze 22:44. Bobcat Sláma kopl tři field goaly a vyrovnal tím rekord Hruboně z května. Všechny tři lionské touchdowny chytil Ulyanin.
V Trnavě se mělo rozhodnout o čtvrtém místě v semifinále, ale z bitvy o postup nebylo nic. Bulldogs své brněnské soupeře absolutně spláchli (43:3), třikrát skóroval Klementovič.

ČLAF C
Zbývalo vyluštit ještě dvě tajenky a v nich vyšlo, že v červenci si zahrají, kromě už dříve známých, Pitbulls a Titans. Pitbulls v přímém souboji o postup na východě porazili Mammoths 36:26 a vysloužili si výlet do Českých Budějovic. Klíčové byly dva touchdowny z interception returnů. Na západě pak v také přímém souboji uspěli Titans v Trutnově (22:38) a pojedou do Znojma. Za domácí Rangers zářil Novák, ale to není nic nového. V zápasech o čest uspěli Warriors akcí v poslední sekundě u Bucks (16:18) a Sígrs doma proti Dietos (34:8). Highlight víkendu v divizi C mezi neporaženými Blades a Hellboys doma jasně uvládlo Ústí 34:11, ačkoliv prohrávalo 0:11. Tři touchdowny dal, zase jednou, Imr.