Home  /  Zprávy  /  Výsledky prvního playoffs týdne

Výsledky prvního playoffs týdne

(ne) 6. červenec 2014, Michal Rosíval

ČLAF A
Bobcats porazili Lions podobným výsledkem jako v předešlých zápasech, opět v zóně 66 bodů, tentokrát 49:21. Oblíbeným terčem Dohertyho byl tentokrát Kohut. Pražský tým, který během zápasu přišel o dva vyloučené hráče, mohl na začátku druhého poločase skóre srovnat, ale první drive se nepovedl a Bobcats odskočili na rozhodující rozdíl.
Ve druhém semifinále sice jako černá ruka řádil Moore, který chytil všechny tři trnavské touchdowny, ale Black Panthers Buldoky prostě přehráli (46:21). Dundáček opět naplnil svoji pětitouchdownovou normu, hlavně jeho první runový stál za to, klasický případ "hlavně se mi tady kluci nemotejte, já už tam nějak doběhnu". Bulldogs se potopili dvěma turnovery ve vlastních 20 yardech na začátku druhé půle. Díky nim se PBP odtrhli z pětibodového rozdílu na pohodlný náskok, který už v klidu kontrolovali.
Oba SF zápasy ale přinesly velmi koukatelný fotbal, hodně bodů od všech týmů, věřme, že finále bude pokračovat ve stejném duchu.

ČLAF C
Hellboys v úvodním čtvrtfinále porazili Pitbulls těsně, 34:28 a v semifinále narazí na další brněnský tým, Sígrs. U čtyř TDs byl Roba, rozhodující náskok Hellboys získali hned v úvodu, Pitbulls pak již jen dotahovali.
Účty východu a západu srovnali Knights, kteří porazili Titans 38:17 (a pojedou do Ústí). Znojmo se s absencí distancovaného quarterbacka vyrovnalo skvělě, duo Vrba-Smrčka se třikrát spojilo v touchdown.
I zápasy C playoffs proběhly ve vyrovnaném a bodově bohatém duchu, semifinálový program pokračuje příští sobotu zápasy Blades-Knights a Sígrs-Hellboys. Pro finále platí, že pokud Sígrs postoupí, budou hrát doma. V případě, že Sígrs prohrají, bude pořadatelem finále vítěz druhého semifinále.