Home  /  Zprávy  /  PBP potvrdili Newhall-Caballera i na sezónu 2015

PBP potvrdili Newhall-Caballera i na sezónu 2015

(pá) 12. prosinec 2014, Michal Rosíval

Prague Black Panthers oznámili dohodu s quarterbackem Kyle Newhall-Caballerem, který i v sezóně 2015 nastoupí v černobílém dresu PBP. Newhall-Caballero samozřejmě i v sezóně 2015 bude nastupovat zejména v AFL (rakouské lize), quarterback nastupující v ČLAF tak bude mít opět zcela exkluzivního náhradníka.
Newhall-Caballero v sezóně 2014 v AFL naprosto dominoval, v devíti zápasech včetně jednoho zápasu playoffs naházel 3162 yardů a 31 touchdownů při pouze 6 interceptionech. Největší radost z návratu může mít trio jéček - J.Dundáček, J.Woleský a J.Štiegler, tedy první tři receiveři PBP. AFL 2015 začne už v polovině března a skončí v polovině června, neobvyklý posun má na svědomí červencové MS ve Švédsku, kterého se účastní rakouský národní tým.

Tisková zpráva klubu
Kyle Newhall-Caballero zavítá na sklonku ledna do Prahy, aby posílil tým amerického fotbalu Prague Black Panthers a pomohl mu v postupu do finále nejlépe hodnocené evropské soutěže rakouské AFL v ročníku 2015. Zástupci týmu Prague Black Panthers v pondělí oficiálně potvrdili uzavření nové smlouvy platné pro nadcházející sezónu s quarterbackem, který jako jediný v celé soutěži má zkušenosti z americké NFL. Jak uvedl prezident týmu Pavel Poříz, tuto kvalitní posilu bylo možné získat hlavně díky zajištěnému financování od nového sponzora, online herní společnosti Winmasters.com. Ta chce působit na poli sportovního marketingu dlouhodobě, a to i v oblasti amerického fotbalu, který je posledních pár let v ČR na mediálním vzestupu.

Takhle novinku oznámil samotný Kyle Newhall-Caballero