Home  /  Zprávy  /  Oficiálním partnerem pro letošní sezónu je Under Armour

Oficiálním partnerem pro letošní sezónu je Under Armour

(st) 3. červen 2015, Michal Rosíval

Pro americký fotbal známá sportovní značka Under Armour je nově oficiálně partnerem České asociace amerického fotbalu. Výhradní zastoupení značky pro ČR společností BaGo Sport s.r.o. se rozhodlo navázat na globální spolupráci a otevřít se stále rostoucí skupině sportovců s šišatým míčem i u nás v České republice.

Navázané partnerství spočívá nejen v podpoře projektů, jakými jsou ČAAF.TV, magazín Touchdown nebo Pick'em, ale i klubů a jejich hráčů. Under Armour je značkou zaměřenou na výkonnostní trénink sportovců. Pořádné vybavení je totiž předpokladem k úspěchu.

Společnost BaGo Sport chce podpořit kluby v jejich rozvoji a nabídnout hráčům kvalitní vybavení pro jejich přípravu i výkony. Na základě partnerství mohou všechny týmy registrované v ČAAF již nyní využívat slev na objednávky zboží, a to jak týmově, tak individuálně. Více informací se hráči dozví od svých klubových zástupců nebo na stránce věnované přímo čerpání výhod Under Armour.

S hrdostí oznamujeme, že finálový zápas Divize I nese pro letošní rok název Under Armour Czech Bowl. Vedení společnosti BaGo Sport přeje všem hráčům amerického fotbalu nádhernou sezónu, zdraví a dostatek touchdownů, abychom se při finálovém zápase potkali osobně.