Home  /  Zprávy  /  ME ve flag fotbalu - Den 3

ME ve flag fotbalu - Den 3

(ne) 20. září 2015, Michal Rosíval

První zápas (celkem pátý): Česko-Rakousko 13:50
Více o srovnání týmů vypovídá poločas první, který Rakousko vyhrálo 43:0 a v každém jednom aspektu bylo o o minimálně jednu úroveň lepší. Je ale třeba říct, že jde o několikanásobné mistry světa. Ve druhém poločase soupeř protočil sestavu o 180 stupňů a zápas jen dohrával. I díky tomu jsme druhý poločas vyhráli 13:7.
České touchdowny: Woleský, Herman

Druhý zápas (celkem šestý): Česko-Švédsko 7:26
Jakkoliv byl blowout s Itálií hodně bolestivý, tak tohle byla nejkrutější porážka. Švédsko rozhodně není významně lepší soupeř, ale zápas provázela bezradnost zejména v útoku, který svůj TD skóroval až za rozhodnutého stavu. Vlaštovka naděje - konečně se týmu povedlo "sacknou" quarterbacka soupeře, dosud se nám v této disciplíně vůbec nedařilo a nedaří.
Český touchdown: Woleský

Videa nejen ze zápasů
Streamy ze všech našich zápasů, zhodnocení zápasů trenérem, ale i hráči, některé akce, pohledy na tým

Fotogalerie
Vlastní snímky přímo z místa.

Nedělní program
I v neděli budeme hrát dva zápasy, oba ve skupině o 9. až 13. místo. Od 10 hodin s Nizozemskem, od 16 hodin se Švýcarskem.

Výsledky a tabulky
Přehled výsledků lze najít na stránkách IFAF Europe.
Základní skupina A nám nevyšla, český tým skončil poslední. Do skupiny o konečné 9. až 13. místo si "přenášíme" prohry se Slovinskem a Švédskem. Tabulka této skupiny o umístění je teď tedy 1.Slovinsko 2-0, 2.Nizozemsko 1-0, 3.Švédsko 1-1, 4.Švýcarsko 0-1, 5.Česko 0-2.