Home  /  Zprávy  /  ČLAF ponese nový název: Kittfort liga

ČLAF ponese nový název: Kittfort liga

(čt) 24. červen 2021, Radim Kroulík

Také letošní ročník nejvyšší ligy Soutěže mužů ponese název titulárního partnera - Kittfort liga. Po Bitters a Paddock se podařilo domluvit na této formě prémiového partnerství s dlouhodobým partnerem amerického fotbalu, společností Kittfort.

Český výrobce barev a dalších produktů je partnerem nepřetržitě od roku 2011 a stojí například za magazínem Touchdown. V prvním roce spolupráce byl Kittfort titulárním partnerem finálového zápasu mezi Prague Panthers a Prague Black Hawks - Kittfort Bowl XVIII.

Kittfort liga startuje 10. července a v boji o postup do Czech Bowlu se představí 5 týmů - Alligators, Gladiators, Lions, Mammoths a Steelers. Hned v 1. kole nás čeká repríza posledního Czech Bowlu mezi Steelers a Lions. Pro pražský tým to bude návrat do soutěžního zápasu po více než 700 dnech.

V základní části odehrají týmy 6 zápasů a první dva týmy tabulky postoupí do finálového Czech Bowlu, který je na programu na druhý zářijový víkend.

Fanoušci se mohou těšit na tradiční projekty jako jsou magazíny Touchdown a ČAAF TV. V úvodním kole nebude chybět přímý přenos na ČT sport. Přerov Mammoths vyzvou na domácím hřišti favorizované Gladiators. Mammoths si tuto roli vyzkoušeli i loni, kdy jako nováček ligy vyzvali v domácím televizním zápase favorizované Steelers. Mammoths loni dokázali favorita porazit. To, jestli se jim to podaří i podruhé, zjistíme 10. července, kdy odstartuje nový ročník Kittfort ligy.

Fanoušci amerického fotbalu mohou využít slevu 20 % s kódem AF20 v rámci e-shopu.
Pro členy Endzone klubu nabízí Kittfort do startu ligy slevu 35 %.