Home  /  Zprávy  /  Zápas favoritů v televizi. Odvetu Lions s Gladiators odvysílá ČT sport

Zápas favoritů v televizi. Odvetu Lions s Gladiators odvysílá ČT sport

(čt) 29. červenec 2021, Radim Kroulík

Druhým přímým přenosem z letošního ročníku Kittfort ligy bude zápas 6. kola mezi Prague Lions a Vysočinou Gladiators. Půjde tak o druhý vzájemný zápas dvou hlavních favoritů. Přímý přenos na ČT sport začne v neděli 15. srpna od 12:50. Zápas se odehraje na hřišti Ragby Sparta.

Lions a Gladiators zatím prochází základní částí bez zaváhání. Lions s bilancí 3-0 rozhodli o všech svých výhrách v prvním poločase. To Gladiators se na vítězství proti Mammoths i Steelers nadřeli více. Vzájemné poměření sil je na programu již tento víkend, kdy se oba týmy potkají v Jihlavě.

Gladiators budou mít v prvním zápase drobnou výhodu, protože minulý víkend měli volno. Kromě odpočinku se tak mohli věnovat také sehrávání, a to zvlášť po příchodu nových posil z řad Prague Black Panthers. I když Karel Augusta proti Steelers ukázal, že na začlenění do nového týmu nepotřebuje prakticky žádný čas.

Naposledy se tyto týmy střetly v televizním zápase v sezoně 2019, a to v semifinále. Gladiators jako nováček v čele s quarterbackem Reginaldem Langfordem nestačili na budoucí mistry. Lions si v Hostivaři zajistili finálovou účast vítězstvím 42:20.