Home  /  Zprávy  /  Czech Bowl zpět na Žižkově! Finále Snapbacks ligy odvysílá Premier Sport 2

Czech Bowl zpět na Žižkově! Finále Snapbacks ligy odvysílá Premier Sport 2

(út) 7. červen 2022, Radim Kroulík

Finále Snapbacks ligy se vrací na stadion FK Viktoria Žižkov. O vítězi nejvyšší ligy soutěže mužů se rozhodne v neděli 17. července. Kickoff je na programu v 16:00. Czech Bowl XXIX odvysílá v přímém přenosu stanice Premier Sport 2. V jednání je vysílání také na ČT sport Plus.

Žižkov už hostil dva Czech Bowly, a to v letech 2016 a 2017. Po kontroverzním závěru zápasu se v roce 2016 radovali z vítězství 10:9 Prague Black Panthers, kteří porazili Prague Lions. Od tohoto okamžiku je na všech televizních zápasech zavedena možnost přezkoumání akcí na videu. O rok později zvítězili Black Panthers na Žižkově podruhé, a to proti Ostravě Steelers.

Loňské finále v Jihlavě ovládli domácí Gladiators a podobný scénář budou chtít napodobit Prague Lions na Žižkově. Pražský tým si v předstihu zajistil vítězství v základní části a nyní čeká na soupeře pro semifinále. Lions jsou tak krok od možnosti smazat hořkost pražského finále.

O účast v Czech Bowlu si zahrají také obhájci titulu Gladiators a poprvé se v play-off nejvyšší ligy představí Přerov Mammoths. V neděli čeká Monarchs a Steelers klíčový zápas o čtvrté postupové místo.

Online prodej vstupenek a další informace k Czech Bowlu XXIX budeme postupně zveřejňovat.