Home  /  Zprávy  /  Programy rozvoje pro offseason 2013/2014

Programy rozvoje pro offseason 2013/2014

(čt) 26. září 2013, Michal Rosíval

Trenéři
Byl vyhlášen další cyklus trenérských školení. Veškeré informace naleznete v PDF dokumentu. Další informace jsou v příslušné sekci webu. Pozor, nutnou podmínkou konání letošního cyklu je přihláška alespoň 20 zájemců o celý cyklus do 8. října! Samotný kurz pak prvním školícím dnem začíná 8. listopadu.

Trenéři flag fotbalu
Během offseason se uskuteční jedno jednodenní školení trenérů flag fotbalu, které má za cíl uvést trenéry do flagu a práce s malými dětmi. Termín konání, forma a obsah a osoba lektora je nyní na komisi miniflagu. Jakmile budou tyto informace známé, budou zveřejněny.

Hráči (junioři)
Na víkendy 12.-13. a 26.-27. října jsou naplánované juniorské kempy za účasti trenérů z poolu. Informace ve Zprávách ČAAF. Nejbližší kemp má lhůtu přihlášek (výhradně skrze kluby) již tuto sobotu (28.9.). Podmínkou uskutečnění kempu je přihlášení stanoveného minima účastníků.

Hráči (dospělí)
Na víkend 21.-23. února 2014 (třídenní kemp od pátku do neděle) je naplánován kemp za účasti trenérů AFCTA. Konkrétní podmínky budou zveřejněny později, přihlášky budou však nutné v předstihu a budou podléhat určitému poplatku (pravděpodobně okolo 1000 korun). Kemp se bude konat v Praze (Středočeském kraji) a zájemci o účast z mimopražských klubů budou mít slevu (až 100%) z účastnického poplatku, která alespoň částečně dorovná jejich náklady na dopravu a pobyt v Praze. Sledujte web.

Rozhodčí
Školení rozhodčí ČAAF se uskuteční 1.-2. února 2014 v Olomouci (Olomouckém kraji). Zájemci o roli rozhodčího by tento víkend neměli propásnout, neboť školení je jedinou šancí jak začít a koná se pouze jedenkrát ročně.