Home  /  Zprávy  /  Hráčský kemp a trenérské školení AFCTA

Hráčský kemp a trenérské školení AFCTA

(út) 28. leden 2014, Michal Rosíval

Od pátku 21. do neděle 23. února se v Praze koná jedinečný hráčský a trenérský kemp za účasti trenérů se zkušeností i z NFL.
Kemp je určen primárně pro hráče, jde o praktický kemp, současně je ale otevřen i trenérům, kteří mohou sledovat práci trenérů v praxi.
Kemp je pořádáný ve spolupráci s AFCTA a školiteli budou Jim Criner, Lynn Stynes a Philippe Gardent. Jejich asistenty budou trenéry českého národního týmu a Taylor Breitzman, trenér Prague Black Panthers.

V pondělí 24. února proběhne jednodenní coaches clinic vedená Jimem Crinerem a Lynnem Stynesem. Školení bude v angličtině s možností překladu, ale nebude trvale překládané do češtiny. Školení lze započítat jako jeden den v rámci licenčních podmínek ČAAF.
Pro účastníky hráčského kempu (ať hráče nebo trenéry) je školení zdarma. Pro neúčastníky za poplatek 500 korun (na účet ČAAF, jde o nestornovatelnou platbu!; pro nečleny 30 €). Lhůta pro přihlášky na trenérské školení je pondělí 17. února (týden předem), přihlašovat se lze pouze emailem na info@caaf.cz. Přihlášky jsou nutné i pro všechny již přihlášené na kemp!
Místem školení bude Synottip aréna v Praze, kapacita je 40 míst. Pokud by došlo ke změně místa, budou účastníci informováni. Čas není zatím znám (bude zde uveden), půjde o 6-8hodinové školení se začátkem nejpozději v 12:00.
Náplň školení: Spread option offense a její typy. Základy jakékoliv pozice. Special týmy – jak je využít a základy pro kopání. 3-4 obrana. Secondary, její základy a přizpůsobení různým útočným systémům. A cokoliv dalšího, po čem by byla nějaká poptávka během kempu.

Více informací o hráčských kempech najdete na webu.