Home  /  Zprávy  /  ČLAF C: Mustangs - Warriors 6:0

ČLAF C: Mustangs - Warriors 6:0

(út) 1. červenec 2014, Vladimír Koča

Dohrávka základní části nabídla v Praze na touchdowny chudou podívanou – nepadl jediný. Mustangs si tak v posledním zápase zlepšili vyhlídky do příštího ročníku a zakončili své počínání ve skupině Západ alespoň s jednou výhrou. Dvakrát se prosadil kicker Martin Koubský, na kterého se tým mohl spolehnout napříč celou sezónou.

Hosté z Karlových Varů přijeli značně nabuzeni a dlouho domácí drželi mimo možnost skórovat, kterou byl soupeř nucen řešit kopy. Útok Warriors se několikrát ocitl pár yardů od endzone a procházel hřištěm Mustangs na pohled relativně snadno, ale opět se mu nepodařilo dotáhnout koncovku. V závěru utkání tak při rychle ubíhajícím čase (zápas byl minimálně přerušován a i za sideline se vybíhalo minimálně) došlo na turnover a Mustangs sice netrestali přímo, ale soupeřům dopřáli v závěru zápasu jen necelou minutu k překonání více než poloviny hřiště. Warriors tak zkoušeli podobně jako víkend před proti Bucks bleskovou hru, tentokrát se jim ale urvat body nepodařilo.

Warriors se nepodařilo získat kýženou vyrovnanou bilanci výher a proher a zůstali za očekáváním. Mustangs si naopak zlepšili chuť a nemusejí ze sezóny odcházet s hlavou hluboko pod úrovní travního porostu.

Autor: Václav Blahout

Detail zápasu

Prague Mustangs
6 : 0
Karlovy Vary Warriors Karlovy Vary Warriors
Q1 Q2 Q3 Q4
MUS 0 0 3 3
WAR 0 0 0 0

Datum: 28.6.2014 v 13:00
Počasí: Jasno, 28°C
Počet diváků: 100
Rozhodčí: Jan Hubálek (R), Jan Pěnička (HL), Zdeněk Žlůva (LJ)
 

Scoring summary
3.čtvrtina
Prague Mustangs FG - 3:0 - Martin Koubský, 20y; 1:29
4.čtvrtina
Prague Mustangs FG - 6:0 - Martin Koubský, 25y; 2:55