Home  /  Zprávy  /  Prague Wolf Pack

Prague Wolf Pack

(čt) 5. březen 2015, Michal Rosíval

Počet členských klubů rozšířil šestý klub z Prahy, Prague Wolf Pack (v překladu vlčí smečka). V rámci ČAAF půjde o minimálně ze začátku o klub specifický, jeho cílem je totiž práce s mládeží a zaměřovat se bude na flag fotbal U15, případně na mládežnický tackle fotbal.
Hráčské i trenérské obsazení je postaveno na loňském flagovém týmu Prague Lions, který se od mateřského klubu v offseason "trhl" a rozhodl se vydat vlastní cestou. První soutěží, kterou nový klub plánuje hrát, bude flagová soutěž U15 a půjde, tak trochu, o obhajobu titulu, protože hráči Wolf Pack vloni, v dresech Lions, premiérový ročník vyhráli.

Představení klubu od hlavního trenéra týmu mladých flagistů Michala Hnaťuka: "Prague Wolf Pack je, a asi i chvíli bude, klub opravdu specifický. Vznikli jsme na základech flagového týmu Prague Lions a i díky spolupráci s kluky z Lions jsme v loňské sezóně dosáhli senzační výsledek. A právě ten nás hnal kousek dál. Chceme, aby alespoň v Praze PWP působil jako líheň pro všechny budoucí talenty. Máme na to senzační trenérskou základnu a v brzké době snad i stejně kvalitní zázemí. A právě aby byla možnost opravdu nezávisle a přitom co nejkvalitněji vychovávat budoucí generaci tak hvězdných hráčů jako je Honza Dundáček, oba Krejbichové, oba Tománci nebo třeba Lukáš Pelikán a bratři Růžkové, chceme se oprostit od klubové řevnivosti a mít možnost na workshopy pozvat ty nejlepší trenéry aniž by museli mít strach, že budou automaticky vychovávat svoje budoucí soupeře."