Home  /  Zprávy  /  Hráčské kempy, trenérská školení

Hráčské kempy, trenérská školení

(čt) 6. říjen 2016, Michal Rosíval

Hráčský kemp (muži)

ČAAF zprostředkovává svým členům účast na hráčském kempu pořádeném klubem Trnava Bulldogs ve dnech 28.-30. října 2016. Kemp bude veden zahraničním trenéry, hlavním trenérem kempu bude head coach Bulldogs John Booker. Veškeré informace o kempu najdete na webu Bulldogs, kde naleznete i kontakt pro pokládání případných dotazů.

Přihlašovat se lze přímo přes formulář Bulldogs nebo prostřednictvím formuláře ČAAF. Při přihlášení prostřednictvím ČAAF platí do 19. října (do tohoto dne musí být vyplněn přihlašovací formulář a současně uhrazen účastnický poplatek) pro členy ČAAF se zaplaceným ČPJz (tzn. ve výši minimálně 300 korun) zvýhodněná cena 600 korun (ČAAF doplatí rozdíl do výše účastnického poplatku). Tato cena zahrnuje účast na kempu a stravování během kempu. Pokyn k platbě je součástí přihlašovacího formuláře.

Zvýhodněná cena 600 platí pouze pro členy ČAAF, pouze v případě dřívější úhrady ČPJ a pouze pro starší 18 let (narozené 29.10.1998 a dříve). V případě juniorů (ročníky 1998 a 1997) je pak další podmínkou pro zvýhodněnou cenu vyřízené postaršení na sezónu 2016 (to tedy znamená, že junioři mají nárok na zvýhodněnou cenu jen v případě, že letos nastoupili k zápasům soutěže mužů).

Později, při nesplnění podmínek pro zvýhodněnou cenu nebo z jakéhokoliv jiného důvodu se lze hlásit i přímo u Bulldogs za podmínek zveřejněných na webu Bulldogs.

Hráčský kemp (junioři)

Kemp pro juniory je ve stadiu příprav a zatím není potvrzen, resp. není jisté, zda-li se uksuteční. Pokud se tak stane, tak proběhne o víkendu 18.-20. listopadu a to ve Středočeském kraji (nebo Praze).

Trenérská školení

ČAAF po pauze opět spouští program vzdělávání trenérů. Veškeré informace o trenérském vzdělávání obecně i o trenérských školících dnech 2016/2017 najde v Nařízení Předsednictva 2/2016.

Kurz trenérských školících dnů vedený Martinem Kociánem začíná v sobotu 10. prosince. Veškerý program se uskuteční v Pardubicích a koordinátorem a kontaktem je Petr Košťál, na kterého se lze lze obracet s dotazy.

Mimo samotný kurz je pořádán seminář Daniel Leška na téma playcalling, ve kterém lektor rozebere callování offense na konkrétních případech (reprezentační zápasy v Anglii). Tento jednodenní seminář se bude konat v sobotu 22. října od 10:00 také v Pardubicích (přihlášky a další informace také na výše uvedeném kontaktu: petr.kostal@upce.cz).