Home  /  Zprávy  /  Dragons doma nestačili na Mammoths

Dragons doma nestačili na Mammoths

(út) 14. květen 2019, Radim Kroulík

Draci ve svém čtvrtém zápase hostili přerovské Mamuty a bylo to zároveň první měření sil loňských soupeřů v této sezóně. Hradec úvod zápasu opět nezvládl a stejně jako před týdnem v Třinci, dostal dva rychlé touchdowny. Nejprve se ukázal David Holub, který doslova prolétl celou domácí obranou a po 60yardovém běhu donesl míč do endzóny.

Útok Draků chtěl ihned odpovědět, ale celá akce skončila nezdarem. Míč zachytila přerovská obrana, která vytvořila výhodnou pozici. O několik vteřin později pak Jindřich Kolovrátník zachytil 20yardovou přihrávku od Michala Stokláska a míč skončil znovu v endzóně. Přerov si tak hned na začátku utkání vytvořil dobrý náskok a celou situaci ještě pojistil ve druhé čtvrtině Zdeněk Šulák.

Hradec postupně přebíral otěže zápasu, nicméně ho opět trápila koncovka. Pokus o field goal z nadějné pozice se nepovedl. Zodpovědnost na sebe musel vzít až Layton Brown, který po dlouhém drivu donesl míč do endzóny. Hradec se nadechoval k obratu, přesto ho však neustále trápila koncovka a schopnost navázat na dobře rozehraný drive. 

Přerov si zkušeně pohlídal své vedení a oslavil třetí výhru v sezóně. Hradec naopak končí náročný vstup do sezóny jedním vítězstvím a třemi porážkami.

Autor článku: Lukáš Machala

Detail zápasu

Prague Mustangs
0 : 7
Přerov Mammoths Přerov Mammoths
Q1 Q2 Q3 Q4
MUS 0 0 0 0
MMT 0 0 0 7

Datum: 20.4.2019 v 14:00
Počasí: Jasno, 21°C
Počet diváků: 573
Rozhodčí: Pavel Šimon (R), Ciaran Kelly (U), Jan Pěnička (HL), Filip Pachulski (LJ), Tomáš Benedikt (BJ)
 

Scoring summary
4.čtvrtina
Přerov Mammoths TD - 0:7 - Michal Stoklásek, 1y run (Jaroslav Ulica kick); 6:00