Home  /  Zprávy  /  V Porubě se v neděli odehraje play-off Flagové ligy U15

V Porubě se v neděli odehraje play-off Flagové ligy U15

(pá) 29. říjen 2021, Radim Kroulík

Flagová liga U15 odstartovala v červnu letošní soutěžní sezonu na českých trávnících a o víkendu se dozvíme vítěze. Po 28 turnajích základní části se do play-off probojovali Steelers, Lions, Bobcats a Black Panthers.

Steelers si v letošní sezoně počínali suverénně, když základní část ovládli s bilancí 29-3. V semifinále narazí Steelers na Black Panthers, kteří o vstupenku do play-off museli zabojovat do posledního kola. V rozhodujícím posledním turnaji se Black Panthers utkali o postup společně s Patriots. Pražskému týmu se na turnaji podařilo ovládnout všechny tři zápasy, a to včetně vzájemného zápasu proti Patriots. Black Panthers tak stále mají šanci obhájit vítězství z roku 2019.

Ve druhém semifinále se střetnou Lions s Bobcats. Výsledky základní části ukazují, že oba týmy jsou na tom výkonnostně velmi podobně. Lions skončili základní část s bilancí 24-8, Bobcats pak 22-1-9. Také vzájemný zápas z posledního turnaje ukázal, že v semifinále půjde o vyrovnaný duel. Generálku na semifinálový zápas ovládli Lions 39:27.

Play-off Flagové ligy U15 je na programu tuto neděli v ostravské Porubě. Semifinálové zápasy začínají ve 13:00. Finále pak odstartuje ve 14:30.