Home  /  Zprávy  /  30. sezona ČLAF! Televizní přenosy odstartují Mammoths s Knights

30. sezona ČLAF! Televizní přenosy odstartují Mammoths s Knights

(po) 20. březen 2023, Radim Kroulík

Česká liga amerického fotbalu letos slaví 30. sezonu! Stejně jako loni ponese liga název titulárního partnera Snapbacks. Fanoušci amerického fotbalu se mohou těšit na tradiční projekty v čele s přímými přenosy na Premier Sport 2.

Přímé přenosy na Premier Sport 2
Snapbacks liga se opět objeví na obrazovkách Premier Sport 2. Přenosy v produkci O2 TV zahájí zápas 2. kola Přerov Mammoths - Nitra Knights. O dalších termínech televizních zápasů budeme informovat. Předběžný plán počítá alespoň s 5 zápasy základní části a Czech Bowlem. Ve hře je navázání spolupráce také s JOJ Šport a počet přímých přenosů by tak mohl být opět rekordní.

Magazín a podcast Touchdown
Jiří Kalemba provede fanoušky již 13. sezonou magazínu Touchdown na ČT sport. Naplánováno je 12 dílů, kdy deset dílů bude věnováno primárně Snapbacks lize. Premiéry jednotlivých dílů budou opět pravidelně v pátek. Kromě magazínu se českým soutěžím bude věnovat také podcast Touchdown Jirky Kalemby.

Magazín Cover 1
Pokračuje také magazín Cover 1 s reportážemi z uplynulého víkendu. Magazín bude stejně jako loni kromě Youtube caaf.tv také na Premier Sport 2.

Pick’em
Tradiční tipovačka, ve které musíte prokázat široký přehled o dění na českých trávnících. Soutěžit se bude opět o ceny Under Armour. Vítězové jednotlivých etap získají kšiltovku Snapbacks dle vlastního výběru. 

Facebookové soutěže
Na Facebooku ČAAF budou průběžně probíhat soutěže o ceny partnerů jako anketa o Hráče kola nebo soutěže k televizním zápasům.

ČAAF podcast a NFL sideline
Podcasty z prostředí českého fotbalu i zámořské NFL.

Endzone a Endzone klub
V eshopu Endzone si fanoušci mohou koupit míče, kšiltovky nebo oblečení s tématikou NFL. Newsletterový program Endzone klub servíruje všechny důležité informace, akce a soutěže do vaše mailu.