Home  /  Zprávy  /  Skončila základní část celé ČLAF, jde se do playoffs

Skončila základní část celé ČLAF, jde se do playoffs

(ne) 29. červen 2014, Michal Rosíval

ČLAF A
Hruboň během "dne amerického fotbalu s Prague Black Panthers" střídal hrůzné okamžiky s vyjímečnými a jedním z nich 56yardový diamant, kterým přispěl k výhře nad Bobcats 34:27. Jinak byl zápas skutečnou dohrávkou z povinnosti, oba obvyklí quarterbackci odehráli dohromady jen něco přes čtvrtinu (McGarry obstál, Sýkora měl jeden complete).

ČLAF B
Největšími z Patriotů jsou ti ze Zvolena. V přímem souboji o pomyslný bronz v divizi B porazili plzeňské 30:20 a největší bodovou zásluhu měl stejně jako v prvním zápase Peter Šťastný. S tímto jménem jste prostě odsouzeni k výjimečnosti. Pilsen Patriots si během 12 měsíců vyzkoušeli roli nejlepšího (vloni) i nejhoršího (letos) týmu v soutěži.
Na 1:1 na zápasy srovnali i Hippos proti Steelers (42:20). Zda-li to má znamenat, že po předchozím debaklu zcela otočili síly v divizi B nebo Ostrava zápas odehrála spíš z povinnosti, to si týmy vysvětlí za dva týdny ve finále.

ČLAF C
Ani jeden zápas na tabulce nemohl vůbec nic změnit, takže ani premiérová výhra Mustangs (6:0 nad Warriors) v sezóně neodlepila pražského zástupce ze dna tabulka. Poprvé od roku 2006 se zápas české ligy zcela obešel bez touchdownů, jediným skórujícím hráčem byl totiž kicker Koubský, který kopl dva field goaly.
Hellboys v klidu přehráli Bucks (27:6) a už za týden budou hrát zápas playoffs proti Pitbulls.