Home  /  Zprávy  /  ČLAF: Výsledky třetího víkendu

ČLAF: Výsledky třetího víkendu

(po) 28. duben 2014, Michal Rosíval

ČLAF B
Zatímco vloni Bulldogs do české ligy vstoupili vítězně, Zvolenu premiéra nevyšla a v Ostravě prohrál jasně a drtivě (56:0). U pěti touchdownů byl Lukáš Vojnar (4 pass, 1 run). A rovněž do pěti TDs byli zapleteni navrátilci Jan Musil a Radek Warchol. V ČLAF B to tedy vypadá na poměrně výrazné rozdělení na dvě poloviny.

ČLAF C
Západní skupina domácí výhry dvou hlavních favoritů, Hellboys porazili Mustangs (48:6) a Titans vyhráli nad Bucks (33:0). Za Hellboys čtyřikrát skóroval Ondřej Koller, liberecký Kristián Koller je mezi skórujícími hráči dvakrát. Ve třetím českém zápase vyhráli Ústečtí Blades v Karlových Varech (3:18), u všech tří touchdownů byl Jakub Imr.
Na východě se zrodilo také jedno jasné vítězství, Knights doma porazili Gladiators (44:6). Ve skórování se pravidelně střídali Lumír Kabelka (runy) a Jakub Smrčka (passy od Martina Vrby). Zbývající zápasy byly "pomoravsku" vyrovnané - Sígrs vyhráli v Přerově 14:20 a Pitbulls doma porazili Dietos 36:28. Mamuti doma nad Sígrs v poločase vedli, ale Sígrs zápas v druhém poločase otočili, Přerovu možná chyběla loňská divácká podpora. Za Bílovice nejvíc bodů přidal letos tradičně Petr Švanda. Nakonec asi největší překvapení letošní ročníku zatím - Brno Pitbulls, kteří svůj vysoceskórující styl vyzkoušený v přípravě vnutili i Šumperku a za týden mají možnost vytvořit na čele východní skupiny brněnský dvoublok.
Mimochodem, všechny touchdowny, které o víkendy padly, byly bez vyjímky potvrzované kopem. Jejich úhrnná úspěšnost je ale zatím jen okolo 40 procent.