Home  /  Zápasy  /  Tackle Muži  /  Soutěž mužů 2019  /  Paddock liga 2019  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

Brno Alligators
12 : 39
Pardubice Stallions Pardubice Stallions
Q1 Q2 Q3 Q4
ALL 6 0 6 0
STA 13 20 0 6
Statistiky

Datum: 13.4.2019 v 14:00
Počasí: Přeháňky, 7°C
Počet diváků: 110
Rozhodčí: Richard Gazdík (R), David Hájek (U), Tomáš Frehar (HL), Monika Nguyen Hofrichtrová (LJ), Adam Dvořáček (BJ), Šimon Zouvala (SJ), Petr Márai (FJ)
 

Scoring summary
1.čtvrtina
Brno Alligators TD - 6:0 - Tomáš Robíšek, 6y pass od Tomáš Fortelný (kick neúspěšný); 7:37
Pardubice Stallions TD - 6:7 - Jan Horáček, 20y pass od Raymond Catapano (Lukáš Petřík kick); 5:40
Pardubice Stallions TD - 6:13 - Raymond Catapano, 14y run (kick neúspěšný); 0:44
2.čtvrtina
Pardubice Stallions TD - 6:19 - Tomáš Jelínek, 38y pass od Raymond Catapano (2pt pass neúspěšný); 9:44
Pardubice Stallions TD - 6:26 - Lukáš Petřík, 68y pass od Raymond Catapano (Lukáš Petřík kick); 8:07
Pardubice Stallions TD - 6:33 - Dan Doucek, 62y pass od Raymond Catapano (Lukáš Petřík kick); 5:49
3.čtvrtina
Brno Alligators TD - 12:33 - Jaroslav Doležal, 6y pass od Tomáš Fortelný (2pt pass neúspěšný); 7:37
4.čtvrtina
Pardubice Stallions TD - 12:39 - Jakub Smutný, 17y interception return (kick neúspěšný); 0:39
Komentář k zápasu

Stallions vyrazili po vítězství v Ústí nad Labem do Brna. Domácí Alligators si chtěli po prohře s Plzní spravit chuť. Pardubice se chtěly vyvarovat pomalého začátku, který je v Ústí trápil. Marně. Pardubický útok se rychle poroučel po třech akcích ze hřiště a navíc se nevydařil punt. Brno tak začínalo v útoku ve výborné pozici.

Tu dokázali Alligators využít a zaznamenali první touchdown zápasu. „Očekávali jsme náročný zápas, navíc jsme měli absence v obraně,” vysvětlil hlavní trenér Stallions, Petr Košťál. Nevydařený úvod zápasu Stallions nakopl k výbornému výkonu v útoku. „Přes vlažný začátek se nám začalo dařit hlavně v útoku a tím se chytla i obrana,” dodal Košťál.

Do poločasu nasázeli Hřebci hned pět touchdownů. O ty se postaral zachycenými přihrávkami Horáček, Jelínek, Petřík a Doucek. Jeden touchdown přidal quarterback Catapano sám po zemi. Rázem to bylo 33:6 pro Stallions. „První poločas se nám povedl,” radoval se Košťál.

Do druhého poločasu vstoupili Alligators bojovně. Na nepříznivý výsledek reagovali touchdownem Doležala ve třetí čtvrtině. „Hráče jsme upozorňovali, aby přes příznivý výsledek nepovolovali. To se nám bohužel stalo, ale to je naše mentalita,” dodal Košťál.

Alligators se prezentovali zlepšeným výkonem v útoku i obraně, ale více se jim skóre zkorigovat nepodařilo. „Přišlo mi, že v druhém poločase jsme to už jen chtěli dohrát,” potvrdil slabší výkon v druhém poločase defenzivní end Pardubic, Jakub Smutný.

Ten udělal tečku za zápasem, když zaznamenal pick six. Smutný si počíhal na pass náhradního quarterbacka Alligators, Jana Bulinského, směřovaný na running backa a doběhl s míčem do endzóny. „Hodil mi to přímo do rukou,” těšilo Smutného. Stallions si výhrou vylepšili bilanci na 2-0. Do Brna se za týden vrátí. Tentokrát na zápas s Brnem Sígrs. Alligators přivítají doma Lions.

Fotografie ze zápasu