Home  /  Zápasy  /  Tackle Muži  /  Soutěž mužů 2019  /  Paddock liga 2019  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

Ústí nad Labem Blades
30 : 0
Brno Alligators Brno Alligators
Q1 Q2 Q3 Q4
BLD 7 6 10 7
ALL 0 0 0 0
Statistiky

Datum: 26.5.2019 v 15:00
Počasí: Polojasno, 24°C
Počet diváků: 742
Rozhodčí: Filip Pachulski (R), Milan Remeš (U), Oldřich Kumhera (HL), Tomáš Benedikt (LJ), Pavel Samek (BJ)
 

Scoring summary
1.čtvrtina
Ústí nad Labem Blades TD - 7:0 - Jakub Imr, 100y kick-off return (Marek Hruboň kick); 11:43
2.čtvrtina
Ústí nad Labem Blades FG - 10:0 - Marek Hruboň, 46y; 11:55
Ústí nad Labem Blades FG - 13:0 - Marek Hruboň, 46y; 2:43
3.čtvrtina
Ústí nad Labem Blades FG - 16:0 - Marek Hruboň, 47y; 9:05
Ústí nad Labem Blades TD - 23:0 - Jakub Imr, 34y run (Marek Hruboň kick); 0:39
4.čtvrtina
Ústí nad Labem Blades TD - 30:0 - Pavel Mráz, 7y run (Marek Hruboň kick); 9:51
Komentář k zápasu

Historická premiéra se Blades vydařila. Ústecký tým se do toho při prvním utkání na Městském stadionu pořádně opřel a porazil Brno Alligators 30:0.

Skóre zápasu otevřel už po třinácti vteřinách domácí running back Jakub Imr, který do endzóny donesl míč hned po kickoffu hostů. K šestibodovému touchdownu přidal další bod kicker Marek Hruboň a 750 diváků bouřilo nadšením.

Ve druhé čtvrtině ústečtí Blades trpělivě posouvali míč po hřišti, několik pěkných běhů předvedl running back Ondřej Hejna, který ale nakonec míč upustil a Alligators se podařilo zalehnout fumble. K větší akci Blades Brno ale nepustili, a i když se Alligators s vervou vrhli i do rozehrávky čtvrtého downu, v body své snažení neproměnili.

Míče se tak opět chopili domácí, za které povedeným kopem z 46 yardů přidal tři body Marek Hruboň. Aligátoři se před koncem poločasu ještě snažili cenit zuby, ale do endzóny míč nedostali. V dalším drivu se Blades opět spolehli na Marka Hruboně, který proměnil další 46yardový field goal a skóre tak navýšil na 13:0. Jakékoli další snahy Alligators před koncem prvního poločasu utnul ústecký Jan Vlasák, který si připsal sack na brněnského quarterbacka Tomáše Fortelného. Ten se po chvilce z trávníku sice dokázal zvednout, do zbytku utkání už ale nenastoupil.

Druhou polovinu zápasu začali Blades kickoffem, Brněnský drive ale ukončil interception, které zachytil domácí Jan Pittner. Drive opět zakončil kicker Marek Hruboň, který přesně zacílil z 47 yardů a navýšil tak skóre na 16:0. Alligators se nadechli k dalšímu útoku, nepřesný míč ovšem opět skončil v rukou Jana Pittnera. Blades tentokrát z útoku body nevytěžili, snahu Alligators ale brzy utnul Bo Diesel, který zachytil další interception. Na 23:0 pak svým druhým touchdownem v zápase navyšoval  Jakub Imr, další bod přidal úspěšný Marek Hruboň.

V poslední čtvrtině si body připsal také domácí quarterback Pavel Mráz, který s míčem doběhl až do soupeřovi endzóny. Další bod připsal opět Marek Hruboň. Navýšit skóre mohli Blades ještě pět minut před koncem, pokus o field goal se ale tentokrát nezdařil a stav tak zůstal 30:0.

„Myslím, že zápas na Městském stadionu jsme zvládli více než důstojně jak po organizační tak po herní stránce. Ani jsme nepřemýšleli nad tím, že by naše účast v Paddock lize byla v ohrožení, teď už víme, že nejvyšší ligu hrát budeme, takže teď už jen zůstat na vítězné vlně do konce sezony a urvat další vítězství,″ hodnotil zápas hrající manažer Ústí nad Labem Blades Jakub Valjent.

Autor článku: Jakub Valjent