Home  /  Zápasy  /  Tackle Muži  /  Soutěž mužů 2020  /  Paddock liga 2020  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

Brno Sígrs
20 : 0
Přerov Mammoths Přerov Mammoths
Q1 Q2 Q3 Q4
SGR 6 14 0 0
MMT 0 0 0 0
Statistiky

Datum: 22.8.2020 v 18:00
Počasí: Intenzivní přeháňky, 28°C
Počet diváků: 330
Rozhodčí: Stephan Tuinenburg (R), Jan Klimeš (U), Tomáš Frehar (HL), Kateřina Šlesingerová (LJ), Ján Polák (BJ), Mikuláš Zouvala (SJ), Richard Gazdík (FJ)
 

Scoring summary
1.čtvrtina
Brno Sígrs TD - 6:0 - Jakub Čudovský, 57y pass od Douglas Webster (kick neúspěšný); 2:53
2.čtvrtina
Brno Sígrs TD - 13:0 - Jan Hampl, 30y pass od Douglas Webster (Ivan Baykalov kick); 9:44
Brno Sígrs TD - 20:0 - Igor Mašlanka, 15y pass od Douglas Webster (Ivan Baykalov kick); 4:34
Komentář k zápasu

Po senzační výhře z prvního kola Paddock ligy vyrazili přerovští Mammoths na hřiště Brna Sígrs. Vydařený výkon ze zápasu proti Ostravě se ale nováčkovi z Přerova nepodařil zopakovat a Sígrs si v prvním poločase vybudovali náskok 20:0.

Sígrs se podařilo zastavit běhovou hru Mammoths, která hrála klíčovou roli v úvodním vyhraném zápase proti Ostravě. „Sráželi nás naše fauly. Při každém větším posunu byl na hřišti žlutý flag. Soupeř byl rozhodně silný, ale ne natolik, aby nám nedovolil skórovat,” vysvětlil bodovou absenci v prvním poločase ofenzivní koordinátor Mammoths Radim Dohnal.

K tomu se přidala lepší ofenzivní souhra brněnského quarterbacka Douglase Webstera se svými spoluhráči. „Stále jsme měli hodně dropů, ale každým tréninkem se zlepšujeme.” Webster adresoval touchdownové passy na Čudovského, Hampla a Mašlanku. Po rozpačitém výkonu z prvního kola, kdy se na výhru proti brněnským Alligators nadřeli, předvedli Sígrs v útoku mnohem jistější výkon.

První poločas byl vše, co diváci v Brněnských Ivanovicích viděli. Kvůli vytrvalé bouřce byl zápas po poločasové přestávce předčasně ukončen. Ligový komisař, Michal Rosíval, rozhodl, že platí skóre z poločasu. „Uvažovány byly tři scénáře. Opakování celého zápasu v náhradním termínu. Tato varianta byla vyřazena, protože první poločas proběhl za zcela regulérních podmínek. Dalším řešením bylo v náhradním termínu dohrát pouze druhý poločas. Tato varianta by byla zvolena, kdyby se samotní Mammoths ve svém vyjádření nevyslovili pro prohlášení poločasového stavu za konečný výsledek.”

Mammoths nechtěli nabourat harmonogram, který by jim mohl vzít čas na regeneraci. „Zápas by se musel dohrávat někdy ve volném týdnu a již teď máme řadu zraněných hráčů, kteří si potřebují odpočinout,” vysvětlil Dohnal.

Oba týmy si vzájemný souboj hned zopakují. Odveta je totiž na programu hned na tuto neděli.

Fotografie ze zápasu