Home  /  Zápasy  /  Tackle Muži  /  Soutěž mužů 2020  /  Paddock liga 2020  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

Ústí nad Labem Blades
0 : 27
Vysočina Gladiators Vysočina Gladiators
Q1 Q2 Q3 Q4
BLD 0 0 0 0
GLA 6 7 7 7
Statistiky

Datum: 27.9.2020 v 15:00
Počasí: Zataženo, 11°C
Počet diváků: 50
Rozhodčí: Filip Pachulski (R), Milan Remeš (U), Pavel Voráček (HL), Jan Hubálek (LJ), Václav Kriesman (BJ)
 

Scoring summary
1.čtvrtina
Vysočina Gladiators TD - 0:6 - Petr Čermák, 30y pass od Joseph Bradley (kick neúspěšný); 4:20
2.čtvrtina
Vysočina Gladiators TD - 0:13 - Petr Čermák, 12y pass od Joseph Bradley (Jan Bavlovič kick); 2:01
3.čtvrtina
Vysočina Gladiators TD - 0:20 - David Calta, 10y pass od Joseph Bradley (Jan Bavlovič kick); 8:37
4.čtvrtina
Vysočina Gladiators TD - 0:27 - Petr Čermák, 12y pass od Joseph Bradley (Jan Bavlovič kick); 11:03
Komentář k zápasu

Podruhé v letošní sezoně Paddock ligy se utkaly týmy Ústí nad Labem Blades a Vysočina Gladiators. Stejně jako v 1. kole dopadlo klání lépe pro Vysočinu. Ústí nad Labem skončilo totiž opět s nulou.

Zápas, který se z důvodu nezpůsobilosti hřiště v Olšinkách výjimečně uskutečnil na hřišti s umělou trávou u ústeckého zimního stadionu, mohlo kvůli trvající pandemii sledovat jen 50 diváků. 

Blades začali zápas kickoff returnem, následný drive pak ale vyšel naprázdno, neúspěšným pokusem o field goal. Na balon tak šla Vysočina, která byla úspěšnější, 30yardový pass od Josepha Bradleyho proměnil v 6 bodů Petr Čermák. Pokus o potvrzení Gladiators nevyšel, všechny další snahy skončily puntem a čtvrtina tak končila 6:0 pro Vysočinu.

Ve druhé čtvrtině Glads přešli čtyřmi běhy celé hřiště. Následnou přihrávku do endzóny zachytil opět Petr Čermák. Potvrzení bylo tentokrát úspěšné a do šaten se tak šlo za stavu 13:0.

Ve třetí čtvrtině na 0:20 dostal Gladiátory David Calta a potvrzení Jana Bavloviče. Na začátku posledního dějství zachytil 12yardovou přihrávku Josepha Bradleyho opět Petr Čermák. Ani v tomto případě se Jan Bavlovič nemýlil a skóre se tak měnilo na 27:0 pro Vysočinu. Ústí i Vysočina se pak ve svých drivech neúspěšně pokoušeli proměnit 4. down. Při dalším pokusu se Blades dostali až do redzóny, ale ani tentokrát ani čtyři downy k bodům nevedly. Skóre se tak již neměnilo.

„Pár chybných callů z mé strany se dnes spojilo s individuálními chybami hráčů. Myslím, že až poslední drive vypadal tak, jak měl a dobře jsme posouvali míč po hřišti. Škoda, že jsme to neproměnili v body,” hodnotil zápas ofenzivní koordinátor Jan Rosenbaum. „Vysočina je silný tým, je to jeden z favoritů ligy. Myslím, že klíčem k úspěchu teď je, aby se naši hráči potkávali na trénincích, abychom měli šanci na souhru, mohli pilovat naše hry a dělat adjustmenty pro další zápasy,” dodal Rosenbaum.

Blades teď čeká zápas na hřišti Alligators a následně domácí zápas proti Prague Mustangs. „Jsme rádi, že se povedlo narychlo zorganizovat zápas na náhradním hřišti, protože každý zápas by teď mohl být posledním. Teď ale budeme doufat, že nastavená opatření vydrží a my sezónu alespoň dohrajeme, včetně play-off," dodal manažer Blades Jakub Valjent.

Autor článku: Martin Klimeš

Fotografie ze zápasu