Home  /  Zápasy  /  Muži  /  Soutěž mužů 2020  /  2.Liga 2020  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

Pardubice Stallions
35 : 10
Mladá Boleslav Greenraiders Mladá Boleslav Greenraiders
Q1 Q2 Q3 Q4
STA 14 7 6 8
GRD 3 0 0 7
Statistiky

Datum: 4.10.2020 v 15:00
Počasí: Jasno, 21°C
Počet diváků: 115
Rozhodčí: Jiří Hovorka (R), Dragan Panić (U), Vít Dvořák (HL), Miroslav Makajev (LJ), Filip Malý (BJ)
 

Scoring summary
1.čtvrtina
Pardubice Stallions TD - 7:0 - Jan Kišš, 17y pass od Matěj Linek (Dan Doucek kick); 10:32
Pardubice Stallions TD - 14:0 - Ondřej Ministr, 2y run (Dan Doucek kick); 6:42
Mladá Boleslav Greenraiders FG - 14:3 - Filip Jelínek II, 19y; 2:12
2.čtvrtina
Pardubice Stallions TD - 21:3 - Jan Semerád, 3y run (Dan Doucek kick); 8:42
3.čtvrtina
Pardubice Stallions TD - 27:3 - Jan Semerád, 4y run (kick neúspěšný); 1:24
4.čtvrtina
Pardubice Stallions TD - 35:3 - Lukáš Petřík, 7y pass od Matěj Linek (Jan Janeček 2pt pass od Matěj Linek); 11:14
Mladá Boleslav Greenraiders TD - 35:10 - Filip Jelínek II, 44y pass od Vojtěch Dula (Filip Jelínek II kick); 2:27
Komentář k zápasu

V posledním domácím zápase přivítali Pardubice Stallions hosty z Mladé Boleslavi. Oproti poslednímu zápasu měli domácí na soupisce quarterbacky, což bylo znát hned od prvního útočného snažení Stallions. Stallions vytáhli na soupeře empty formaci a vzduchem se posouvali směrem k endzóně. První drive zakončil quarterback Matěj Linek touchdownovým passem na Jana Kišše a Stallions se po potvrzení dostali do vedení 7:0.

Hostům se úvod zápasu nevydařil a hned druhou akcí odevzdali míč zpět Pardubicím. Interception si připsal Ondřej Ženka. Také druhý drive neměl dlouhého trvání, když se útok Greenraiders poroučel ze hřiště hned po první akci, kdy míč zachytil linebacker Vojtěch Zelenka.

Druhý turnover dokázali Stallions potrstat druhým touchdownem. Další spolupráce Linka s Kiššem dovedla útok do redzóny, kde se o slovo přihlásil Ondřej Ministr, který se ze vzdálenosti 2 yardů protlačil až do endzóny pro touchdown.

Třetí útočný drive se hostům vydařil o poznání lépe. Greenraiders přešli hřiště z vlastních 24 yardů až do soupeřové redzóny, kde drive zakončili field goalem Jelínka. Ten se o field goal pokoušel i z následného drivu Greenraiders, ale jeho dlouhý pokus byl obranou Stallions zablokován.

Vedení 14:3 dokázali domácí navýšit ve druhé čtvrtině. Útok Stallions se dostal k endzóně opět díky passové hře. Tentokrát příjemci passů byl Petřík a Janeček. Krátkou vzdálenost k endzóně proměnil v třetí touchdown zápasu running back Jan Semerád.

Do konce poločasu následovaly delší drivy obou týmů, které ale k bodům nevedly.

Delší bodovou odmlku přerušili opět domácí. Scénář byl stejný jako v předchozích touchdownových případech. Linek vzduchem našel Doucka pro 38 yardů, čímž útok výrazně posunul k endzóně soupeře. Práci dokončil po zemi Ministr se Semerádem. Ten si připsal druhý Touchdown v zápase a navýšil skóre na 27:3.

Greenraiders se i v závěrečné čtvrtině dopustili turnoveru. Pass Duly vystihl Kutý, který s míčem doběhl až na vzdálenost 8 yardů od endzóny. Turnover dokázali domácí potrestat passovým touchdownem Linka na Petříka a následným potvrzením za dva body passem na Janečka.

Skóre kosmeticky upravil v závěru zápasu hostující Jelínek, který si půl minuty před koncem prokličkoval cestu až do endzóny a uzavřel zápas na konečných 35:10.