Home  /  Zápasy  /  Tackle Muži  /  Soutěž mužů 2021  /  2.Liga 2021  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

Pardubice Stallions
21 : 0
Pilsen Patriots Pilsen Patriots
Q1 Q2 Q3 Q4
STA 0 21 0 0
PTR 0 0 0 0
Statistiky

Datum: 15.8.2021 v 16:00
Počasí: Jasno, 28°C
Počet diváků: 175
Rozhodčí: Stephan Tuinenburg (R), Filip Znamenáček (U), Mikuláš Zouvala (HL), Milan Ranko (LJ), Kristián Koller (BJ)
 

Scoring summary
2.čtvrtina
Pardubice Stallions TD - 6:0 - Martin Ženka, 21y run (kick neúspěšný); 9:09
Pardubice Stallions TD - 14:0 - Jan Semerád, 4y run (Dan Doucek 2pt pass od Matěj Linek); 6:19
Pardubice Stallions TD - 21:0 - Matěj Linek, 2y run (Dan Doucek kick); 0:00
Komentář k zápasu

V Pardubicích byl k vidění zápas dvou bývalých týmů nejvyšší ligy. Proti domácím Stallions se představili Pilsen Patriots, kteří ještě v loňské sezoně hráli v Paddock lize.

Průběh zápasu ovlivnila častá zranění na obou stranách. V úvodním drivu se zranil domácí Jan Kišš, který po tvrdém hitu musel do nemocnice. Tam ho ještě v průběhu prvního poločasu následoval i další receiver Stallions, Lukáš Petřík. Ani Patriots se neobešli bez zranění. V průběhu zápasu střídavě opouštěl hřiště quarterback Martin Erneker, kterého nahradil Lukáš Bouda.

Všechny skóry zápasu si domácí tým nechal na druhou čtvrtinu, ve které se často uchyloval k no huddle útoku. Tento tah se proti agresivně hrající obraně Patriots vyplatil. V rozmezí 9 minut hry si pro touchdown doběhli Ženka, Semerád a quarterback Linek. Ten dokázal skórovat přesně s vypršením času prvního poločasu.

Ve druhém poločase si svou daň vybralo vedro a zranění. Na hřišti tak především vládly obě obrany, které už nedovolily pustit soupeře do blízkosti endzóny. K vidění tak byly hned tři interceptiony. O dva se postarali domácí Ondřej Ženka a Libor Chovanec. Jeden interception si připsala také obrana Patriots.

Útok Patriots se i bez Ernekera dokázal posouvat po hřišti, ale slibně rozehrané drivy dokázala obrana Stallions vždy zpacifikovat a udržet tak na svém kontě nulu. Také obrana Patriots již k vážnějšímu ohrožení endzóny soupeře nepustila. V závěrečné čtvrtině se útok Stallions snažil především ukrajovat čas, a tak volil i běhové hry do značně nahuštěné obrany Patriots.

Stallions si na úvod připsali výhru 21:0 proti jednomu z hlavních favoritů ligy. V příštím kole se Stallions představí na hřišti Tábora Foxes, Patriots mají na programu domácí zápas s Šumperkem Dietos.

 
Fotografie ze zápasu