Home  /  Zápasy  /  Tackle Muži  /  Soutěž mužů 2022  /  Snapbacks liga 2022  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

Ústí nad Labem Blades
0 : 38
Brno Alligators Brno Alligators
Q1 Q2 Q3 Q4
BLD 0 0 0 0
ALL 24 7 7 0
Statistiky

Datum: 10.4.2022 v 15:00
Počasí: Intenzivní přeháňky, 6°C
Počet diváků: 355
Rozhodčí: Václav Kriesman (R), Filip Znamenáček (U), Jiří Hovorka (HL), Filip Pachulski (LJ), Stephan Tuinenburg (BJ), Kristián Koller (SJ), Filip Malý (FJ)
 

Scoring summary
1.čtvrtina
Brno Alligators SAF - 0:2; 10:01
Brno Alligators TD - 0:10 - Robert Wirth, 28y pass od Noah Suszckiewicz (David Kilian 2pt run); 8:30
Brno Alligators TD - 0:17 - Robert Wirth, 43y pass od Noah Suszckiewicz (Jan Nestr kick); 1:24
Brno Alligators TD - 0:24 - Pavel Markvart, 0y fumble return (Jan Nestr kick); 0:21
2.čtvrtina
Brno Alligators TD - 0:31 - Ondřej Mareček, 12y pass od Noah Suszckiewicz (Jan Nestr kick); 1:36
3.čtvrtina
Brno Alligators TD - 0:38 - Ondřej Mareček, 12y pass od Noah Suszckiewicz (Jan Nestr kick); 1:00
Komentář k zápasu

První zápas letošního ročníku Snapbacks ligy se domácím Ústí nad Labem Blades vůbec nepovedl. Papírově slabšímu soupeři z Brna podlehli 0:38.

Skóre zápasu otevřeli Alligators ve druhé minutě, když se Blades nevydařil snap při puntu a brněnský tým si tak připsal dva body za safety.

Neuběhly ani další dvě minuty, když 28yardovou touchdownovou přihrávku quarterbacka hostí zachytil Robert Wirth. Úspěšný pokus Alligators potvrdili dvoubodovým během Davida Kiliana.

Před koncem první čtvrtiny pak přihrávku Noaha Suszckiewicze zachytil pro touchdown znovu Wirth. Jan Nestr pak kopem navyšoval na 0:17.

Jen o minutu později se Blades hrubě vymstil další nepovedený punt, který Alligators proměnili ve fumble return. Jan Nestr přidal další bodové potvrzení a první dějství tak končilo 0:24.

Blades se v útoku nedařilo ani po zbytek zápasu a pokud už se jim dařilo hýbat s míčem po hřišti, bylo to často s faulem a snažení tak přišlo vniveč. Aligátorům zápas vyšel znatelně lépe, ve druhé a třetí čtvrtině se bodovat podařilo Ondřeji Marečkovi, který v obou případech zachytil 12yardovou přihrávku Suszckiewicze. Jan Nestr se ani jednou nemýlil a nastavil tak výsledné skóre na 38 bodů. Blades oproti tomu zůstali na nule.

„Alligators hráli dobře, za což si zaslouží uznání. Jejich quarterback Noah Suszckiewicz hrál skvěle. David Kilian a Leoš Janďourek byli všude. My jsme se v první půli trápili, ale v poločase jsme udělali korekce a ve druhé půlce jsme hráli mnohem lépe. Naši hráči se nevzdali a hráli naplno až do závěrečného hvizdu. Hodně jsme se z tohoto zápasu naučili a tento týden budeme tvrdě trénovat, abychom se zlepšili a připravili na Steelers,″ uvedl hlavní trenér Ústí nad Labem Blades Austin Stubbs.

Šanci na reparát budou mít Blades už 17. dubna, kdy se v Přerově utkají s ISMM Ostrava Steelers. Utkání v areálu TJ Spartak začne v 15:00 hodin.

Autor článku: Jakub Valjent

Fotografie ze zápasu