Home  /  Zápasy  /  Tackle Muži  /  Soutěž mužů 2022  /  Snapbacks liga 2022  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

Brno Sígrs
0 : 38
Vysočina Gladiators Vysočina Gladiators
Q1 Q2 Q3 Q4
SGR 0 0 0 0
GLA 14 10 14 0
Statistiky

Datum: 23.4.2022 v 14:00
Počasí: Jasno, 20°C
Počet diváků: 158
Rozhodčí: Jaroslav Rybář (R), Milan Remeš (U), Milan Ranko (HL), Monika Nguyen Hofrichtrová (LJ), Adam Dvořáček (BJ), Václav Kriesman (SJ), Stephan Tuinenburg (FJ)
 

Scoring summary
1.čtvrtina
Vysočina Gladiators TD - 0:7 - Vojtěch Mašita, 24y pass od Jan Dundáček (Petr Kodým kick); 8:51
Vysočina Gladiators TD - 0:14 - Vojtěch Mašita, 32y pass od Jan Dundáček (Petr Kodým kick); 2:32
2.čtvrtina
Vysočina Gladiators FG - 0:17 - Petr Kodým, 25y; 7:09
Vysočina Gladiators TD - 0:24 - Stanislav Benc, 13y run (Petr Kodým kick); 3:08
3.čtvrtina
Vysočina Gladiators TD - 0:31 - Jan Dundáček, 1y run (Petr Kodým kick); 8:15
Vysočina Gladiators TD - 0:38 - Vojtěch Mašita, 14y pass od Jan Dundáček (Petr Kodým kick); 4:53
Komentář k zápasu

Vedení Vysočiny Gladiators rychle zareagovalo na zranění quarterbacka Ryana Pahose z druhého kola a Gladiators ze sportovního důchodu přivedli Jana Dundáčka. „Je to čest hrát s Honzou a bylo vidět, že i jeho to na hřišti baví,” okomentoval příchod quarterbacka hlavní trenér Gladiators Ondřej Paulus.

Dundáček hned v prvním útočném drivu ukázal, že ze svého umu nic nezapomněl. Útok Gladiators si rychle došel na polovinu soupeře, kde Dundáček přesným passem na Vojtěcha Mašitu otevřel skóre zápasu.

„Potřeboval jsem si trochu odpočinout a evidentně mi to prospělo. Po dlouhé době zápas, takže očekávání byla velká. Od začátku jsme do toho šlápli a fungovalo to. Potřebujeme se ještě víc sehrát, protože jsme toho zatím moc nenatrénovali,” uvedl Dundáček po zápase.

Sígrs se v útoku snažili prosadit výhradně passovou hrou v čele s americkým quarterbackem Shonem Beltonem. Na obranu Gladiators ale útok domácích nenašel po celý zápas recept. Sígrs si v celém zápase připsali v útoku 119 yardů a ze zápasu odešli bez bodů.

Naopak Dundáček s Mašitou si touchdownovou spolupráci zopakovali ještě dvakrát a ve třetí čtvrtině si Dundáček doběhl pro další touchdown sám. Gladiators si i bez zraněného running backa Jana Dunovského došli k jednoznačné výhře 38:0.

„My jsme měli tento týden náročný, protože se nám zranil Ryan a s Honzou Dundáčkem jsme měli dva rychlý tréninky. Chtěli jsme ale ze sebe oklepat tu prohru z minulého týdne proti Lions. Kluci to vzali zodpovědně a celkový dojem ze hry byl dobrý,“ uvedl po zápase trenér Paulus.