Home  /  Zápasy  /  Muži  /  Soutěž mužů 2022  /  Snapbacks liga 2022  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

Přerov Mammoths
22 : 0
Bratislava Monarchs Bratislava Monarchs
Q1 Q2 Q3 Q4
MMT 12 7 3 0
MON 0 0 0 0
Statistiky

Datum: 24.4.2022 v 15:00
Počasí: Po bouřce, 14°C
Počet diváků: 400
Rozhodčí: Radim Kroulík (R), Kamil Kroulík (U), Tomáš Frehar (HL), Lucie Klásková (LJ), Stephan Tuinenburg (BJ), Martin Živný (SJ), Jaroslav Rybář (FJ)
 

Scoring summary
1.čtvrtina
Přerov Mammoths TD - 6:0 - Michal Stoklásek, 6y run (kick neúspěšný); 8:28
Přerov Mammoths TD - 12:0 - Michal Bock, 3y run (2pt run neúspěšný); 3:56
2.čtvrtina
Přerov Mammoths TD - 19:0 - Miroslav Večerka, 0y fumble return (Miroslav Večerka kick); 3:37
3.čtvrtina
Přerov Mammoths FG - 22:0 - Miroslav Večerka, 37y; 8:02
Komentář k zápasu

V neděli odehráli Mamuti své druhé utkání v rámci Snapbacks ligy. Přerovští chtěli navázat na výhru z televizního utkání proti Sígrs, a to se jim také povedlo. V zápase, který díky nepřízni počasí trval déle než čtyři hodiny, porazili Bratislavu 22:0.

Hned začátek zápasu byl posunut kvůli bouřce o třicet minut. Začínalo se tak s mírným zpožděním, ale ani to nezabránilo Mamutům, aby se ujali vedení. Přerovští se během prvního drivu plynule posouvali po hřišti hlavně díky běhům Michala Bocka. Samotný drive pak zakončil během do endzóny quarterback Michal Stoklásek. Přerov se tak dostal do vedení 6:0.

Pevná jako skála byla také obrana Mammoths. Ta Monarchs k ničemu nepustila a dokonce získala fumble return, o který se postaral Pavel Sobota. Útok tak šel zpět na hřiště. Michal Bock pak měl snadnou práci a 2yardovým během navýšil vedení pro Mamuty. na 12:0.

Pět minut před koncem poločasu se zápas musel opět přerušovat kvůli počasí. Tentokrát pauza trvala více než hodinu. Obrana přerovských ale na Panovníky po pauze vlétla ve velkém stylu a Mirek Večerka se postaral o fumble return v endzóně Monarchs. První poločas tak skončil za stavu 19:0.

Druhý poločas už se tolik přerovskému útoku nedařilo. Monarchs začali více číst běhový útok Přerova a dařilo se jim jej zastavovat. Stejně tak excelentní byla ale i obrana Mammoths. Ta odolala tlaku, kdy byl soupeř již 3 yardy před endzónou a nedovolila Bratislavě skórovat. Ve třetí čtvrtině pak Večerka z 37 yardů proměnil field goal a Mamuti vedli 22:0. Tento stav se domácím podařilo udržet až do konce zápasu a Mammoths si tak připsali druhé vítězství v sezoně.

Autor článku: Michal Gregor

Fotografie ze zápasu