Home  /  Zápasy  /  Tackle Muži  /  Soutěž mužů 2022  /  3.Liga 2022  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

Bělá Raiders
55 : 0
Tábor Foxes Tábor Foxes
Q1 Q2 Q3 Q4
RAI 13 14 14 14
FOX 0 0 0 0

Datum: 8.5.2022 v 15:00
Počasí: Přeháňky, 15°C
Počet diváků: 130
Rozhodčí: Stanley Hameder (R), Tomáš Kott (U), Adam Bartoš (HL), Antonín Jandus (LJ), Martin Hloušek (BJ)
 

Scoring summary
1.čtvrtina
Bělá Raiders TD - 6:0 - Pavel Mráz, 70y run (kick neúspěšný); 11:35
Bělá Raiders TD - 13:0 - Filip Jelínek I, 4y run (Filip Jelínek II kick); 2:03
2.čtvrtina
Bělá Raiders TD - 20:0 - Filip Jelínek II, 4y run (Filip Jelínek II kick); 8:07
Bělá Raiders TD - 27:0 - Filip Jelínek II, 32y run (Filip Jelínek II kick); 5:03
3.čtvrtina
Bělá Raiders TD - 34:0 - Pavel Mráz, 1y run (Filip Jelínek II kick); 11:15
Bělá Raiders TD - 41:0 - Daniel Novák, 9y run (Filip Jelínek II kick); 8:42
4.čtvrtina
Bělá Raiders TD - 48:0 - Vojtěch Dula, 14y run (Filip Jelínek II kick); 9:21
Bělá Raiders TD - 55:0 - Vojtěch Dula, 1y run (Filip Jelínek II kick); 4:36
Komentář k zápasu

Ve třetím kole 3.Ligy se na hřišti v Bělé pod Bezdězem utkali domácí Raiders s hostujícími Tábor Foxes. Domácím se v prvních dvou kolech velmi dařilo a se dvěma výhrami na kontě se drželi na čele tabulky. Hosté naproti tomu na svoji první výhru teprve čekají. Raiders tedy figurovali v zápase jako jasný favorit.

Na míči začínal útok domácích. Hned v úvodní akci zápasu Foxes špatně přečetli fake předávku na running backa a quarterback Pavel Mráz si doběhl pro dlouhý 70yardový touchdown. Útok Foxes nedokázal překonat domácí obranu, a byl donucen odkopávat. Na míč nastoupil opět útok Raiders, který se díky běhovým akcím plynule posunul až k hranici endzóny Foxes. Tento drive jim ale nakonec obrana Foxes překazila, když se jim podařilo zachytit interception, a dostat tak na míč hned svůj útok.

Ten ale ani tentokrát nedokázal najít skulinu v obraně domácích a byl opět donucen odkopávat. Nyní již útok Raiders nezaváhal, a drive zakončil touchdownem po zemi running back Filip Jelínek I. Po zblokovaném puntu Foxes dostal útok Raiders velmi slibnou pozici 20 yardů od endzony hostů. Domácí tuto šanci využili a další touchdown po zemi si připsal running back Filip Jelínek II.

Hostům se v následném útočném drivu začalo dařit trochu více, ale i přesto nakonec domácí obrana zachytila interception a připravila svému útoku dobrou výchozí pozici na 30 yardech soupeře. Raiders opět nezaváhali a hned v první útočné akci skóroval running back Filip Jelínek II a navýšil tak náskok domácích na 27:0.

Po velmi vydařeném puntu Foxes byl útok domácích nucen rozehrávat ze svých 9 yardů. Obrana hostů jim žádný velký posun nedovolila a donutila domácí k odkopu. Následně se útok Foxes po vydařené passové akci přiblížil až na hranici 20 yardů od endzóny domácích a dostal tak obranu Raiders poprvé pod tlak. Další posun už ale domácí dokázali ubránit.

Druhý poločas začínal na míči útok Foxes, ale hned v první akci zachytila obrana domácích interception. V následující akci si doběhl pro touchdown opět quarterback Mráz. Útok Foxes znovu musel končit puntem, který se domácím podařilo vrátit až na hranici 20 yardů od endzóny hostů. Tento drive se Foxes nepodařilo ubránit a ke skórujícím running backům domácích se přidal i Daniel Novák se svým 9yardovým touchdownem.

Následný útočný drive hostů musel opět končit puntem, který se jim silně nezdařil a útok domácích dostal znovu dobrou příležitost pro skórování. Raiders tuto šanci využili běhovým touchdownem quarterbacka Vojtěcha Duly. Obrana domácích poté získala míč znovu na svoji stranu, a připravila útoku další výhodnou pozici. Dula to vzal opět na sebe a získal pro domácí poslední touchdown utkání. Konečné skóre zápasu 55:0.

Autor článku: Petr Šifalda