Home  /  Zápasy  /  Tackle Muži  /  Soutěž mužů 2023  /  Snapbacks liga 2023  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

ISMM Ostrava Steelers
47 : 0
Brno Alligators Brno Alligators
Q1 Q2 Q3 Q4
STE 13 14 14 6
ALL 0 0 0 0
Statistiky

Datum: 29.4.2023 v 15:00
Počasí: Oblačno, 13°C
Délka zápasu: 1:42
Počet diváků: 176
Rozhodčí: Michal Rosíval (R), Jan Klimeš (U), Tomáš Frehar (HL), Filip Pachulski (LJ), Pavel Šimon (BJ)
 

Scoring summary
1.čtvrtina
ISMM Ostrava Steelers TD - 7:0 - Jan Vysloužil, 11y pass od Bradley Jones (Jiří Šimečka kick); 6:22
ISMM Ostrava Steelers TD - 13:0 - Jiří Šimečka, 10y pass od Bradley Jones (kick neúspěšný); 0:00
2.čtvrtina
ISMM Ostrava Steelers TD - 21:0 - Daniel Kamiński, 15y run (Petr Škvára 2pt pass od Bradley Jones); 5:40
ISMM Ostrava Steelers TD - 27:0 - Patrik Puchala, 13y pass od Bradley Jones (kick neúspěšný); 1:23
3.čtvrtina
ISMM Ostrava Steelers TD - 35:0 - Ondřej Chvojka, 70y fumble return (Jan Vysloužil 2pt pass od Bradley Jones); 9:22
ISMM Ostrava Steelers TD - 41:0 - Jan Vysloužil, 11y pass od Bradley Jones (2pt pass neúspěšný); 1:30
4.čtvrtina
ISMM Ostrava Steelers TD - 47:0 - Jan Telnar, 81y return zblokovaného field goalu (nepotvrzováno); 0:00
Komentář k zápasu

Na ostravské Bazaly dorazil tým z Brna. ISMM Ostrava Steelers vstupovali do tohoto zápasu jako jasný favorit, protože Brno Alligators měli před zápasem bilanci jedné výhry a dvou proher. To ostravský tým zatím neprohrál a ocelová obrana nedovolila svým soupeřům skórovat ani jeden bod.

Do utkání vstoupili na míči hráči Steelers. Postupně prošli celé hřiště a dlouhý drive zakončil Jan Vysloužil, když zachytil pass od Bradleyeho Jonese a skóroval první touchdown zápasu. Ani brněnský útok nezačal špatně a po spolupráci Fortelný-Mareček získal jeden první down. Více jim však ostravská obrana nedovolila a na míč tak šel opět útok Steelers. 

Tentokrát více po zemi, pomocí dvojice runningbacku Košař-Kaminski, přešel ostravský útok opět celé hřiště a svůj druhý touchdownový pass směřoval Bradley Jones na Jiřího Šimečku.

Ve druhé čtvrtině držely obě obrany útoky daleko od svých endzón, ale pak zaúřadovaly special týmy. Jiří Šimečka svým puntem přišpendlil brněnský útok k jejich endzóně a po rychlém tři-a-ven se naopak punt nepovedl Janu Nestrovi. Krátký punt ostravský útok rychle potrestal a po 15yardovém touchdownu Daniela Kaminskiho už Steelers vedl 21:0.

A další zajímavá situace nastala také u dalšího puntu Alligators. Matěj Harušťák, který vracel punt Jana Nestra, neudržel míč a hráči Alligators se dostali na míč blízko endzóny Steelers. Brněnský útok však této příležitosti nevyužil, když Jan Telnar zachytil interception.

Před koncem prvního poločasu ostravský útok přidal ještě jeden touchdown, když Bradley Jones našel tentokrát Patrika Puchalu.

Druhý poločas začínali na míči Alligators. Začali velmi dobře a získali dva první downy, ale poté Jan Nestr, který zaskakoval na pozici runningbacka upustil míč a Ondřej Chvojka vrátil tento fumble skoro přes celé hřiště pro další body Steelers. 

Do konce třetí čtvrtiny přidali hráči ISMM Steelers ještě jeden touchdown, když Bradley Jones našel podruhé v endzóně Alligators Jana Vysloužila.

Ve čtvrté čtvrtině se již na straně ostravského týmu začali objevovat náhradníci na většině pozic a diváci tak byli svědky nejlepšího drivu brněnského útoku. Tomáš Fortelný dovedl svůj útok až na 12 yardů od endzóny Steelers, kde se Jan Nestr svým kopem pokusil připsat první body pro soupeře ocelové brany. Ta však řekla razantní ne a vedle zblokovaného pokusu o field goal přidal Jan Telnar touchdown přes celé hřiště. Tím symbolicky zakončil další skvělý zápas ostravské obrany, která již čtyři zápasy nedostala ani bod.

Autor článku: Jan Klimeš

Fotografie ze zápasu