Home  /  Zápasy  /  Tackle Muži  /  ČLAF 2015  /  Divize I  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

Brno Alligators
0 : 26
Trnava Bulldogs Trnava Bulldogs
Q1 Q2 Q3 Q4
ALL 0 0 0 0
BUL 6 7 7 6
Statistiky

Datum: 25.4.2015 v 14:00
Počasí: Jasno, 20°C
Počet diváků: 240
Rozhodčí: Richard Gazdík (R), Marek Sovička (U), Peter Martinček (HL), Tomáš Frehar (LJ), Ján Polák (BJ)
 

Scoring summary
1.čtvrtina
Trnava Bulldogs TD - 0:6 - Kobie Hamm, 15y pass od Boris Bútora (2pt pass neúspěšný); 6:26
Trnava Bulldogs TD - 0:13 - Jozef Nádašský, 4y interception return (Michal Lőrincz kick); 1:14
3.čtvrtina
Trnava Bulldogs TD - 0:20 - Kobie Hamm, 10y pass od Boris Bútora (Michal Dian kick); 8:13
4.čtvrtina
Trnava Bulldogs TD - 0:26 - Michal Lőrincz, 4y pass od Boris Bútora (kick neúspěšný); 8:02
Komentář k zápasu

Brněnští Alligators hostili Trnavu a po dvou prohrách – doma s Lions 12:37 a v Příbrami 7:54 – doufali ve zlepšený výkon a šanci na potrápení soupeře. Jenže Trnava má letos cíle hodně vysoko, nejraději by se viděla až ve finále, a tak domácí nečekalo nic lehkého. Předpoklady se potvrdily, Trnava vyhrála vysoko 26:0.
Brno poprvé v sezoně nedalo ani bod. Jednou z hlavních příčin je zranění quarterbacka Tomáše Fortelného, který v průběhu první půle opustil hřiště se zraněním. Jeho místo zabral Jan Groborz.
V Trnavě se rozhodli, že budou svého safetyho Kobieho Hamma využívat stejně, jako využívají v Příbrami Melvina Davise. Hamm tak hraje celý zápas v obraně a zároveň si střihne pár akcí v útoku. A přesně to se stalo Brnu v zápase dvakrát osudné. Poprvé v polovině první čtvrtiny, kdy poprvé zapracovala ruka Borise Bútory tak precizně, že 15yardový pass skončil až touchdownem amerického hráče.
A ještě do změny stran se Bulldogs radovali i podruhé. Josef Nádašský zachytil domácí přihrávku a čtyřyardovým během ji vrátil až do endzóny. To, že Kobie Hamm hrál v útoku, bylo zapříčiněno několika zraněními na pozici running backa v trnavském týmu z předchozího utkání proti pražským Black Panthers. Běhová hra Bulldogs nebyla příliš potentní, ať už za to může množství zranění na pozici nebo vylepšená běhová obrana Alligators vyztužená o Havránka, který se vrátil do týmu po trestu za vyloučení.
Ve druhé půli přišly ještě další dva touchdowny Trnavy, první po passu na Hamma, kterému nová role hodně svědčí, druhý pak po krátké přihrávce do rukou Michala Lörincze.
Zajímavá byla i kapitola kopání v týmu hostí. Trnava měla čtyři možnosti k potvrzení, jednou hrála neúspěšně za dva body, třikrát kopala. Z těchto tří kopů vyšly dva, když první proměnil Lörincz a druhý nová posila Bulldogs na kopací pozici Michal Dian, bývalý hráč kopané.

Fotografie ze zápasu