Home  /  Zápasy  /  Muži  /  Soutěž mužů 2017  /  Bitters liga 2017  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

Pardubice Stallions
39 : 7
Trnava Bulldogs Trnava Bulldogs
Q1 Q2 Q3 Q4
STA 19 20 0 0
BUL 0 0 0 7
Statistiky

Datum: 2.4.2017 v 15:00
Počasí: Jasno, 21°C
Počet diváků: 389
Rozhodčí: Michal Rosíval (R), Stanley Hameder (U), Tomáš Frehar (HL), Pavel Moravec (LJ), Adam Dvořáček (BJ), David Hájek (SJ), Jan Pěnička (FJ)
 

Scoring summary
1.čtvrtina
Pardubice Stallions TD - 6:0 - Reginald Langford, 61y run (kick neúspěšný); 11:29
Pardubice Stallions TD - 12:0 - Tomáš Jelínek, 8y run (kick neúspěšný); 9:15
Pardubice Stallions TD - 19:0 - Michael Lindsey, 23y pass od Reginald Langford (Jan Louženský kick); 2:29
2.čtvrtina
Pardubice Stallions TD - 25:0 - Michael Lindsey, 74y pass od Reginald Langford (kick neúspěšný); 10:08
Pardubice Stallions TD - 32:0 - Michal Míček, 38y interception return (Jan Louženský kick); 7:58
Pardubice Stallions TD - 39:0 - David Holub, 21y pass od Reginald Langford (Jan Louženský kick); 0:00
4.čtvrtina
Trnava Bulldogs TD - 39:7 - Marián Fečko-Čegiň, 4y pass od Boris Bútora (Dušan Hornáček kick); 11:57
Komentář k zápasu

Až nečekaně hladký průběh zápasu z pohledu domácího týmu byl k vidění v Pardubicích, kam si v krásném slunečném počasí našlo cestu na stadion na 400 diváků. Hřebci vlétli na svého soupeře od samotného začátku a v nejlepším světle se předvedla dvojice zahraničních importů. Michael Lindsey nejdřív zamotal hlavy special teamu Trnavy a vybojoval dobrou výchozí pozici pro první drive zápasu. Ten měl však velmi krátkého trvání, quarterback Reggie Langford si míč ponechal a doběhl s ním až do endzóny – 6:0 pro Stallions.

Také základem druhého úspěchu domácích byl povedený Lindseyho return. Run středem pak proměnil ve svůj první touchdown v Bitters lize running back Tomáš Jelínek. Buldoci byli v úvodu zápasu všude o krok později a také jejich druhé útočné snažení skončilo pouze puntem. Naopak Stallions byli při chuti, v první čtvrtině se prosadili ještě jednou díky spolupráci po ose Langford-Lindsey a uzavřeli její konečný účet na 19:0.

V druhé čtvrtině již byly k vidění delší drivy, nicméně to byli opět domácí, kteří změnili stav na světelné tabuli. Michael Lindsey zachytil přihrávku od svého parťáka Langforda a doběhl s míčem až do endzóny. V tu chvíli byl stav 25:0 pro Stallions. A hned v následujícím drivu hostů přišla pro Bulldogs smrtící rána. Pohotový Michal Míček zachytil nepovedenou přihrávku a připsal si „pick six“ – 32:0 pro domácí. Účet prvního poločasu uzavřel receiver David Holub, který byl úplně sám uprostřed hřiště a měl tak volnou cestu až do endzóny. Skóre 39:0 spustilo se začátkem druhého poločasu mercy rule. Po přestávce domácí trochu polevili a úplně se nevedlo ani hostům, a tak třetí čtvrtina uběhla velmi rychle.

Bulldogs hned první akcí v záverečné čtvrtině rozhodli o tom, že nepojedou zpátky do Trnavy s nulou. Další skórování jim ale znemožnila kromě nepřesností také skvěle hrající obrana domácích. Stallions tak vyhráli jednoznačným výsledkem 39:7, který je katapultoval do čela Bitters ligy. Trnavu čeká příští víkend těžký souboj proti Black Panthers, Stallions doma přivítají Lions.

Autor článku: Jakub Hřib

 
Fotografie ze zápasu