Home  /  Zápasy  /  Muži  /  Soutěž mužů 2018  /  3.Liga 2018  /  Zápasy a pořadí
Všechny soutěže

Detail zápasu

Zlín Golems
0 : 35
Třinec Sharks Třinec Sharks
Q1 Q2 Q3 Q4
GOL 0 0 0 0
SHA 7 7 14 7

Datum: 24.6.2018 v 14:00
Počasí: Polojasno, 22°C
Počet diváků: 82
Rozhodčí: Tomáš Frehar (R), Martina Piskačová (HL), Jan Klimeš (LJ)
 

Scoring summary
1.čtvrtina
Třinec Sharks TD - 0:7 - Petr Dudek, 17y pass od Václav Czudek (Dalibor Javorek kick); 4:49
2.čtvrtina
Třinec Sharks TD - 0:14 - Václav Czudek, 1y run (Dalibor Javorek kick); 1:07
3.čtvrtina
Třinec Sharks TD - 0:21 - Petr Dudek, 12y pass od Václav Czudek (Dalibor Javorek kick); 8:07
Třinec Sharks TD - 0:28 - Ondřej Chvojka, 12y pass od Václav Czudek (Dalibor Javorek kick); 2:37
4.čtvrtina
Třinec Sharks TD - 0:35 - Ondřej Chvojka, 11y pass od Václav Czudek (Dalibor Javorek kick); 5:53
Komentář k zápasu

V neděli se odehrál zápas domácích Zlín Golems proti Třinci Sharks. Zápas se již nesl v pohodovém duchu, kdy si všichni chtěli hlavně co nejvíce zahrát a užívat si fotbal, protože v tabulkovém pořadí již o nic nešlo.

Zápas začali velmi nadějně domácí Golems, kteří šli jako první na míč a hned v prvních 3 hrách získali dva první downy po velmi dobrých běhových hrách. Druhý a velmi úspěšný běh domácího full backa Smolena skončil třemi zlomenými nártovými kůstkami. Tím se slibný začátek zaseknul a domácí byli donuceni puntovat, což se bohužel nepodařilo, takže Třinec získal velmi nadějnou pozici, které po krátkém obléhání využil k zisku prvního touchdownu.

Následně byla hra v režii obou obran, které fungovaly velmi dobře. Zlínští opět ukázali své prokletí z této sezony, kdy se o získané body připravovali zásadně těsně před skórováním, nyní se to ukázalo tím, že utržili fumble na 15yardové vzdálenosti a zablokovaným kopem.

V pohodě hrající Třinečtí dokázali situaci uklidnit těsně před poločasem, kdy pro touchdown si doběhl quarterback Václav Czudek.

V podobném rytmu začal i druhý poločas, kdy první útočný down hostů skončil milimetrovým passem na tight enda Petra Dudka, který ač bráněn dvěma protihráči, v klidu zachytil svůj druhý touchdown. Po další ztrátě domácích těsně před skórováním se zbytek utkání již odehrával v duchu konce sezóny pro Golems a tréninku pro Sharks. Golems se již hrou bavili, kdy zkoušeli překvapit útok nasazením na pozici quarterbacka defensive tacklem Mattem Dotti, což skončilo interceptionem.

Třinečtí zvládli skórovat ještě dvakrát, kdy se prosadil, překvapivě z pozice wide receivera Ondřej Chvojka. Zlínští se tedy se sezónou rozloučili prohrou, kterou sledovalo, oproti minulým utkáním velmi prořídlé hlediště.

Autor článku: Libor Kožík

Fotografie ze zápasu